Apple'ın yeni oyuncağında müthiş özellik   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-22-2011 (22:00)   Son Mesaj: 01-22-2011 (22:00)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    01-22-2011

    Apple'ın yeni oyuncağında müthiş özellik

    Apple'ın yeni oyuncağında müthiş özellik
    Apple'ın yeni oyuncağında müthiş özellik



    Apple'ın yeni oyuncağı, kimsenin beklemediği dev bir özellik ile birlikte gelecek!

    Japonya'dan Kanteidan Blog'un haberine göre; Apple yeni iPod Touch'ında gözlük gerektirmeyen üç boyutlu teknoloji kullanmaya hazırlanıyor. Blog'da adı açıklanmayan bir kaynağın yaptığı açıklamaya göre, Apple küçük ölçekli 3D LCD ekran siparişi verdi. iPod Touch'ın son halinin kullanıcının yüzünü takip edebilen bir sisteme sahip olması da bekleniyor. Takip sisteminin üstesinden ise iPod Touch'ın önündeki kamera gelecek.

    Şu anda hiçbir somut bilgi olmasa da Apple'ın 3D teknolojisine uzak olduğunu söylemek oldukça güç. Fiirma 2006'dan bu yana 3D üzerine birçok patent başvurusunda bulundu. Ancak bir de Apple'ın yere oldukça sağlam bastığını da hatırlamak lazım. Firmanın denenmemiş bir teknolojiyi bu denli çabuk ürünlerinde kullanıldığı daha önce görülmemişti. Tabii Apple'ın her yıl Eylül ayında yeni bir iPod açıklama geleneğine kadar önümüzde 7-8 ay olduğunu da düşünmek lazım.







    Apple'ın yeni oyuncağında müthiş özellik Yorumları