Cep devi Nokia'ya X7 şoku!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-22-2011 (15:00)   Son Mesaj: 01-22-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    01-22-2011

    Cep devi Nokia'ya X7 şoku!

    Cep devi Nokia'ya X7 şoku!
    Cep devi Nokia'ya X7 şoku!



    Nokia'nın "her şeyi değiştirecek" iddiasıyla geliştirdiği bu cep, artık hiçbir şeyi değiştiremeyecek.

    Nokia'nın Amerika'da en çok ilgi görmesi beklenen telefonuydu X7. Ama görünüşe göre artık beklenen ilgiyi göremeyecek, çünkü X7 modellerinin Amerika'da satışı iptal edildi.Nokia, bu model telefonu ABD'ye götürmek için AT&T ile iyi bir anlaşma imzalamıştı. Ama şu anki duruma göre AT&T bu modeli listenin en altına yazdı, yani bir nevi işten vazgeçildi.

    Amerika pazarında Nokia telefonlar iPhone ve Android kadar ilgi görmese de Nokia, bu yeni modeliyle Amerika'daki pazarına canlılık getirebilirdi. En büyük telefon üretici firmalardan olan Nokia'nın bu hamlesi Amerikalı kullanıcılar tarafından bir hata olarak görülmekte. Zira diğer ülkelerde her keseye uygun telefonlar üretip satan Nokia'nın, Amerika gibi bir yerde, yani çoğunluğun sadece akıllı telefonları tercih ettiği bir yerde, bunu yapabilmesi pek mümkün gibi görülmüyor.

    Amerika'da Nokia'nın her yönden eleştirilen bir modeli olan N8 ise hem teknik özellikleri hem de 450$+ gibi pahalı fiyatından dolayı Amerikan kullanıcılar tarafından destek görmedi.







    Cep devi Nokia'ya X7 şoku! Yorumları