Bu sızıntı çok konuşulacak!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-22-2011 (14:01)   Son Mesaj: 01-22-2011 (14:01)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    01-22-2011

    Bu sızıntı çok konuşulacak!

    Bu sızıntı çok konuşulacak!
    Bu sızıntı çok konuşulacak!



    Win 7 ve Win 8: Bu sızıntı çok konuşulacak!

    Windows 8'in gerçek adı ne olacak; ne zaman çıkacak? Win 7 cephesinde neler yaşanacak? İşte cevaplar.

    Rus sitesi Wzor.net, her yeni çıkacak Windows sürümünden ve servis paketinden aylar, hatta yıllar önce haklarında yaptığı haberlerle tanınıyor. Her haber "ismini vermek istemeyen sağlam kaynaklar"dan gelen sızıntılar sonrasında yapılıyor. İşin ilginç kısmı ise, yayınlanan haberlerin neredeyse tümünün gerçek çıkması.İşte bu site, bir kez daha çok ciddi haberlerle karşımızda. Bu kez konu Windows 7 için yayınlanacak ikinci servis paketi ve Windows 8.

    Siteye göre Microsoft, Windows 7 SP2 için çalışmaya 2010 sonbaharında başladı. Eğer her şey planlandığı gibi yürürse, SP2 2012 yılının ortasında yayınlanacak. Görünüşe göre biz ilk servis paketi için günleri sayarken, Microsoft, SP2 çalışmalarına çoktan başlamış durumda. SP2'nin içeriği hakkında henüz bir detaydan bahsedilmiyor ama bu paketin, ilk SP1'in aksine, bir takım yenilikler de içereceği tahmin ediliyor.

    Windows 8: Kaç beta olacak, ne zaman çıkacak?

    Wzor.net'in asıl bombaları ise Windows 8 ile ilgili. Siteye bilgi sızdıran güvenilir kaynağa göre Windows 8, 2012 yılının sonunda hazır olacak ve büyük ihtimaller Windows 2012 adıyla piyasaya sürülecek. Eş zamanlı olarak Windows Server 2012 de kullanıcılarla buluşacak.Habere göre yeni Windows için 2 beta planlanıyor. Bu betalardan en azından biri halka açık beta olacak. İkinci betayı, yine halka açık olacak olan RC sürümü takip edecek. RC sürümünden yaklaşık 3 ay sonra da Windows 2012 RTM aşamasına ulaşacak. Betalar ve RC sürümü için tarih belirtilmiyor ancak RTM sürümünün 2012 sonunda hazır olacağının altı çiziliyor.

    Peki kutulu Windows 2012 sürümleri ne zaman raflarda olacak. Wzor.net, bu konuda ayrıntılı tarihi vermekten çekinmiyor: 7 Ocak 2013 – Pazartesi!

    Her ne kadar bu bilgiler resmi olarak onaylanmasa da, başta söylediğimiz gibi, Wzor.net'in kaynakları genellikle yanılmıyor. Bu kez ne kadar doğru bilgilerin sızdırıldığını ise, muhtemelen ilk Windows 2012 betasından sonra anlayacağız...







    Bu sızıntı çok konuşulacak! Yorumları