Ücretsiz resim düzenleme programı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (11:39)   Son Mesaj: 01-22-2011 (11:39)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    01-22-2011

    Ücretsiz resim düzenleme programı

    Ücretsiz resim düzenleme programı
    Ücretsiz bir fotoğraf düzenleme ve onarma yazılımı arıyorsanız PhotoScape tam size göre. Yazılım kırmızı göz hataları ve birden fazla resmi aynı anda düzenleme gibi konularda size yardımcı olacak.

    Ücretsiz olarak dağıtılan PhotoScape birçok güzel özellikle birlikte geliyor. Bu yazılım ile belirttiğiniz klasördeki fotoğraflarınızı geçişli olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Boyut, aydınlık, renk kontrolü, beyaz dengesi, arka plan düzenleme, çerçeveleme, balon içine konuşma yazısı yerleştirme, mozaikleme, metin ekleme, resim üzerine çizim ekleme, resmi belirlenen boyutlarda kesme, filtreleme, kırmızı göz giderme, çiçek deseni oluşturma gibi işlemleri de kolaylıkla yapabiliyorsunuz.





    Yazılımı indirmek için tıklayın

    Birden fazla resmi toplu olarak düzenleyebileceğiniz yazılım ile resimlerinizi yatay ya da dikey olarak birbirine ekleyip tek bir resim de elde edebilirsiniz. Yazılımın beğenilen özelliklerinden bir tanesi birden fazla resimle hareketli gif resimler oluşturabilme.

    Birden fazla resim dosyasının adını aynı anda değiştirebilen yazılım Raw dosyalarını JPG biçimine de dönüştürebiliyor.







    Ücretsiz resim düzenleme programı Yorumları