Büyük sırları açığa çıkartan site!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-21-2011 (16:00)   Son Mesaj: 01-21-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 439  

    01-21-2011

    Büyük sırları açığa çıkartan site!

    Büyük sırları açığa çıkartan site!
    Büyük sırları açığa çıkartan site!



    Bir sırrınızı haykırmak mı istiyorsunuz? Veya arkadaşlarınızın sırlarını öğrenmek? Bu site size göre.

    Arkadaşlarınıza ya da tanımadığınız kişilere sorular sorduğunuz site formspring.me kısa zamanda internet kullanıcılarının uğrak yeri haline gelmişti. Ancak yeni bir site formspring.me'nin işleyişinin tam tersini yapıyor. Sitenin adı facto.me. Facto'da pek kimsenin bilmediği küçük bir sırrınızı ya da yaşadığınız değişik bir olayı kısa bir şekilde paylaşıyorsunuz. Paylaştıklarınız isterseniz Twitter ve Facebook hesabınıza da bağlanarak oradaki arkadaşlarınıza da iletiliyor. Facto'da paylaştığınızı gören arkadaşlarınız ise bu konuda yorum yapıyorlar, hem de sizi daha iyi tanımış oluyorlar.

    Sitenin üyeliği oldukça basit, zaten ilk girdiğinizde site sizden hemen pek kimsenin bilmediği bir şeyi paylaşmanızı istiyor. Sayfanızı ziyaret eden arkadaşlarınızın karşısına ise rastgele paylaştığınız bir anınız geliyor. Arkadaşlarınız ise "bunu biliyordum, garip, hadi ya, sıkıcı..." gibi yorumları seçebiliyorlar.

    Site şimdilik yolun çok başında gibi görünse de arkadaşlarınızın sizi daha iyi tanımasını ya da arkadaşlarınızı daha iyi tanımak istiyorsanız, iyi bir fırsat gibi görünüyor.

    Facto'ya ulaşmak için tıklayın...







    Büyük sırları açığa çıkartan site! Yorumları