Artık dosyaları silin PC'iniz hızlansın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (15:43)   Son Mesaj: 01-20-2011 (15:43)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    01-20-2011

    Artık dosyaları silin PC'iniz hızlansın

    Artık dosyaları silin PC'iniz hızlansın
    Uzun süredir kullanılan işletim sistemleri sabit diskler üzerinde gereksiz artıklar bırakırlar. Bu artıkları temizleyerek sisteminizi hızlandırmak iste misiniz?

    Disk Cleaner sistem temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttıran ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bir yazılım. Disk Cleaner ile sabit diskiniz üzerinde bulunan hemen hemen tüm gereksiz dosyaları temizleyebiliyorsunuz.

    Bu yazılım, geri dönüşüm kutusu, flash oynatıcı ön belleği, son açılan dokümanlar, 7zip geçmişi, ACDSee geçmişi, Cutehtml, AOL Toolbar, CutePDF Writer, Divx Player, Foxit Reader, Google Chrome, Firefox, MediaPlayer Classic, MSN Toolbar, Opera, Microsoft Office, OpenOffice, Powerarchiver, PowerZip, Windows Defender, Winrar ve daha birçok yazılım ile uyumlu çalışarak sizi fazla dosyalardan kurtarıyor.



    Yazılımı İndirmek İçin Tıklayınız

    Program kurulum gerektirmeden çalışabiliyor. Yazılımı DiskCleanerPortable.exe dosyasına çift tıklayarak çalıştırdığınızda, program otomatik olarak desteklenen program geçmişlerini ve Windows artık dosyalarını tarayarak listeliyor. Silinmesini istediğiniz dosyaları seçtikten sonra Clean düğmesine tıklayarak silme işlemini başlatabilirsiniz. Silme işlemi sonrasında görüntülenen pencerede ne kadar boş alan kazandığınız görüntüleniyor.







    Artık dosyaları silin PC'iniz hızlansın Yorumları