Acer 3D projektör!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-19-2011 (11:00)   Son Mesaj: 01-19-2011 (11:00)    Cevap: 0    Gösterim: 737  

    01-19-2011

    Acer 3D projektör!

    Acer 3D projektör!
    Acer 3D projektör!



    Acer P5403 video projektör SXGA+ çözünürlük ile üstün netlik ve okunabilirlik.

    Kullanıcıların yüksek çözünürlük beklentileri iş konularından eğitime, tıptan ev sinema sistemlerine her geçen gün artmaktadır. Acer bu trendi göz önünde bulundurarak SXGA+ (1400x1050) çözünürlük sunan P5403 ile projektör serisini genişleterek günümüzün en yüksek beklentilerine sahip projeksiyon ihtiyaçları için ideal bir ürün sunmaktadır.

    Acer P5403, SXGA+ çözünürlük sayesinde net görüntüler sunmakta ve küçük ayrıntıları belirgin bir hale getirmektedir. Bunun sonucu olan üstün okunabilirlik ve ekranda gösterilen %87 daha fazla piksel bu projektörü iş tablolarından yüksek ayrıntılı görüntülere uzanan geniş bir içerik kapsamını göstermek için ideal bir hale getirmektedir. Ayrıca belirli kullanım senaryonuz için gerekli olan ayrıntı düzeyini seçebilirsiniz.

    Acer P5403 ayrıca yüksek (120 Hz) yenileme hızlarıyla oda duvarının düz yüzeyini üç boyutlu bir ortama dönüştürebilen DLP 3D Ready teknolojisi aracılığıyla etkileyici bir 3D deneyimi sunar. Bu basit çözüm 3D filmlerden oyunlara ve 3D eğitim içeriklerine uzanan sınırsız olanaklar sunar ve eğlencenin yanı sıra öğrenmeyi de keyifli bir hale getirir.

    HDMI™ çıkışı en dijital kaynaklara kesintisiz bağlantı sunarken True 24p özelliği, projektörün bir Blu-ray disk çalardan 24fps 1080p video içeriği göstermesini sağlar. Bu da mükemmel görsel keyif için sıra dışı yüksek çözünürlüğe sahip görüntüler anlamına gelir: sinemada film izliyormuş gibi. buna ilave olarak iki gömülü hoparlör sunumları ve video filmleri daha iyi bir hale getirmekte ve Closed Captioning özelliği ekranda yorumlamalı metni göstererek videoların anlaşılmasını ve dillerin öğrenilmesini kolaylaştırmakta yardımcı olmaktadır.

    Birçok metin içeren sunum veya derslerde optimum okunabilirlik için net bir görüntü sağlayan bir projektöre ihtiyacınız vardır. 3500 ANSI lümen aydınlatma ve 3000:1 kontrast oranına sahip ileri ampul teknolojisi sayesinde P5403, sıra dışı okunabilirlik için görüntüleri yeni bir parlaklık, renk ve netlik düzeyinde gösterir.

    Üstelik ağ üzerinden yönetilen araçlar uzaktan kumanda, kontrol ve raporlama sistemleri sunar. Acer P5405 projektör Crestron ağ sistemiyle tamamen uyumludur. Crestron Ağ Sistemi, projektörün LAN aracılığıyla tamamen kontrol edilmesini sağlar. Bu çözüm kumanda, uzaktan açma/kapatma (ayarlanabilir), uzaktan projeksiyon yönetimi, çoklu projektör kontrolleri, acil metin gösterimi, sistem operatörü ile çevrimiçi diyalog, e-posta alarm sistemi vs. dahil olmak üzere birkaç güçlü özellik sunar. Ayrıca uzaktan masaüstü fonksiyonu kullanıcıların Acer eProjection özelliği aracılığıyla etkinleştirilen ve LAN ile projektöre bağlı olan herhangi bir bilgisayara uzaktan erişmesini sağlar. Kullanıcılar projektörlere sadece bir klavye ve fare bağlayarak başka bir odada bulunan bir bilgisayara erişebilirler.

    Renk hassasiyetini ve netliğini iyileştirmek için tasarlanmış olan birinci sınıf teknolojiler, sıra dışı görüntü kalitesi sağlar. P5403, görüntüleri daha doğal ve dengeli gölgelerle görüntüler ve Acer ColorBoost II+ sayesinde gerçeğe yakın tonlar sunar. Bu teknoloji 6 segmentli bir döner renk düğmesi tasarımına, güçlü bir görüntü işlemcisine ve renk performansını arttırmak için ileri bir ampul dalga biçimine sahiptir. Acer eView Yönetimi özelliği ise renk parlaklığını iyileştirirken otomatik olarak ekranda gösterilenlere uyarlar.

    Projektörlerde zamanla renk bozunması meydana gelebilir ve bu da ekrandaki görüntülere sarımsı veya yeşilimsi bir renk tonu verir. Acer’ın projektörleri optik bileşenlerde artık ColorSafe II, DLP® teknolojisinden ve Acer benzersiz renk dengeleme teknolojisinden yararlanarak uzun kullanımdan sonra bile görüntünün bütünlüğünü sağlamakta ve görüntüleri renk bozunumuna karşı dirençli bir hale getirmektedir.

    Projektör duvar-renk dengeleme özelliği sayesinde boyalı duvarlarda bile renk tonlarını düzgün bir şekilde gösterebilmektedir. Sadece menüden duvarın rengini seçin ve projektör otomatik olarak görüntülerin renk tonlarını uyumlu hale getirecektir.

    40° Dikey Keystone Düzeltme özelliği sayesinde kolaylıkla tüm kurulum zorluklarının üstesinden geleceksiniz. Bu özellik dikey bozuklukları düzeltir böylece projektör nereye yerleştirilmiş olursa olsun gösterilen görüntü her zaman dikdörtgen şeklindedir. Son olarak da kullanıcılar, Acer Üste takılı ampul tasarımı sayesinde projektör tavana monte edilmiş olsa da ampul modülünü kolayca değiştirebilirler.

    3000 saate kadar olan ampul ömrü ampul değiştirme masraflarından kurtarır ve projektörün uzun süre, güvenilir şekilde kullanılabilmesini sağlar. Uzatılmış kullanım ömrü ve istikrarlı görüntü kalitesi, toplam kullanım maliyetini düşürüp büyük tasarruflarda bulunmanızı sağlar.
    P5403 ayrıca çevre dostu bir yönetim çözümü olan Acer EcoProjection ile birlikte sağlanır. Projektör, 5 dakika boyunca hiçbir giriş sinyali olmadığı takdirde otomatik olarak ECO moduna geçer ve böylece %20 ilave güç tasarrufu sağlar ve belirli bir süre boyunca giriş sinyali almazsa da otomatik olarak kapanır. Acer EcoProjection paketine özel güç tasarrufu konfigürasyonları yapmanızı sağlayan bir araç olan Acer ePower Yönetimi de dahildir.Kullanım kolaylığını artırmak için Acer projektörleri Empowering Teknolojisi ile donatılmıştır. Bu teknoloji kuruluma, görüntüleme ve zamanlayıcı özelliklerine erişimi kolaylaştırmak için tasarlanmış olan, daha verimli çalışmanızı sağlayan ve ilk seferde doğru mesajı iletmenizde yardımcı olan bir grup araçtan meydana gelir.

    Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 1699$+KDV





    Acer 3D projektör! Yorumları