Yeni iPhone ve iPad'de neler olacak?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (21:42)   Son Mesaj: 01-17-2011 (21:42)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    01-17-2011

    Yeni iPhone ve iPad'de neler olacak?

    Yeni iPhone ve iPad'de neler olacak?
    Akıllı telefon ve tablet bilgisayar listelerinin zirvelerinde bulunan iPhone ve iPad, liderliklerini sağlamlaştırmak için, yeni nesillerinde muazzam bir silahla kuşatılacak.

    Günümüzden 10 yıl kadar önce Apple, eski popülerliğini yitirmiş bir firmaydı. Ölüm döşeğindeki bir zümrüdü anka kuşu gibi yalpalayan firmanın yardımına eski bir efsane yetişti: Steve Jobs. Steve Jobs ve saz arkadaşları, önce iPod'u, sonra da iPhone'u piyasaya sürerek akıl almaz bir taktik savaşı başlattı.

    Yeni iPhone ve iPad'de neler olacak?


    Yüksek Çözünürlüğe Hazırlanın

    Şimdi akıllı telefonların zirvesinde iPhone ve tablet bilgisayarların zirvesinde iPad var. Lakin Jobs, değişen piyasa koşullarının farkında. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in firmaya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, yeni nesil iPhone ve iPad, çift çekirdek SGX543 grafik yongaları ile donatılacak. Böylece cihazlarda, öncülere göre çok daha kaliteli grafikler ve 1080p HD gösterimi mümkün olabilecek.


    Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    (ShiftDelete.Net )




    Yeni iPhone ve iPad'de neler olacak? Yorumları