En komik Windows hataları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-15-2011 (09:41)   Son Mesaj: 01-15-2011 (09:41)    Cevap: 0    Gösterim: 989  

    01-15-2011

    En komik Windows hataları

    En komik Windows hataları
    Windows kullancısıysanız mutlaka hata mesajları ile karşılaşmışsınızdır. Bu hata mesajları arasında öyleleri var ki, ne demek istediklerini anlayabilmek mümkün değil. İşte bu hatalara birkaç örnek.

    Windows'un tüm dünyada sıkça kullanılmasının sebepleri arasında kolay kullanımı, kullanıcı dostu olması, uyumluluk sorunları yaşatmaması gibi şeyler gösterilebilir. (Bilgisayar Performans Yalanları)

    Windows'un çok sayıda insan tarafından kullanılıyor olması hatasız olduğu anlamına gelmiyor. Aksine Windows işletim sistemleri mükemmel olmaktan bir hayli uzaklar.

    En komik Windows hataları
    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    Garip Mesajlar

    Microsoft Windows'un herhangi bir sürümünü kullanmış olan herkes zaman zaman çeşitli hata mesajları ile karşılaşmıştır.

    Bu mesajlar arasında bazıları var ki, bunları görmek sinirlerinizi bozmanın yanında kahkalara boğulmanıza da neden olabilir.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Windows'ta rastlanılan en garip ve komik hata mesajları.

    Raporlamada Hata

    En komik Windows hataları

    Windows'un sorun raporlama programı çalışmayı durdurdu. Peki, o zaman bu rapor nasıl karşımıza çıktı? Bu hata mesajının tam bir paradoks olduğunu söyleyebiliriz.

    Şartları Anladınız mı?

    En komik Windows hataları


    Karman çorman bu harf yığınının bir son kullanıcı sözleşmesinin şartları olması gerekiyor. En alt satırda ise "Bu şartları anlayıp, kabul ediyorsanız OK'e tıklayın" yazıyor. İlginçlik bununla da sınırlı değil. Şartları kabul etmeme seçeneğine tıklamak da mümkün değil.

    Bu konuda karşılaştığınız en komik hata hangisiydi?


    (ShiftDelete.Net)





    En komik Windows hataları Yorumları