LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:06)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 595  

    01-14-2011

    LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!

    LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!
    LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!



    LG'den Alain Mikli İmzalı Özel Tasarımlı 3D Gözlükler!

    Dünyaca ünlü Fransız gözlük üreticisi Alain Mikli ve LG’nin imzasını taşıyan, ergonomik tasarımlı 3 Boyutlu LG gözlükler, CES 2011’de görücüye çıktıktan sonra dünya çapında satışa sunulacak. Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics (LG), dünyaca ünlü Fransız gözlük üreticisi Alain Mikli ile birlikte tasarladıkları 3 boyutlu gözlüğü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 3 boyutlu televizyonlardaki uzmanlığını Alain Mikli’nin gözlük tasarımındaki ustalığı ile birleştiren LG, 3 boyutlu teknolojide kalite ve şık tasarımı bir araya getiriyor.

    Yapılan çeşitli araştırmaların kullanıcıların özellikle 3 boyutlu gözlükleri şık bulmadığını ortaya koyduğunu ve bu durumun 3D teknolojisine geçişte önemli bir engel oluşturduğunu belirten LG Electonics Ev Eğlence Birimi Başkanı Havis Kwon; “Halbuki 3 boyutlu gözlükler çirkin ve rahatsız edici olmak zorunda değil. Biz de Monsieur Mikli’nin desteğiyle dünyadaki en iyi, en şık 3 boyutlu gözlükleri tasarlayarak ve üreterek bunu kanıtladık” dedi.

    Yeni gözlükler, tasarım, şıklık ve kullanım rahatlığı bakımından 3 boyutlu gözlüklerde çıtayı yükseltiyor. Günümüzdeki plastikten yapılma 3 boyutlu gözlüklerin aksine, LG ile Mikli, 3 boyutlu gözlüklerini özel metallerden yapmayı tercih ederken, aynı zamanda Fransız tasarımcının imzası niteliğindeki aerodinamik tasarıma da bağlı kaldılar.

    Ayrıca gözlükler, en rahat kullanımı sağlayabilmek için ergonomik bir şekilde tasarlandı. Gözlüklerin önündeki ve arkasındaki optimum ağırlık oranı, izleyicilerin uzun süre gözlükleri taktıklarında kendilerini daha az yorgun hissetmelerini sağlıyor. Mikli ile LG’nin ortak patentini aldığı özel bir burun desteği, burun çatığının etrafına gözlüğün tam oturmasını sağlıyor. Ayrıca, yaylı menteşeye ve ekstra uzun uçlara sahip kollar sayesinde gözlük, izleyicinin başına kusursuz bir şekilde oturarak üstün konfor sağlıyor.

    Yeni birinci sınıf 3 boyutlu gözlükler, önümüzdeki yılın başında CES 2011’de görücüye çıktıktan sonra dünya çapında satışa sunulacak. Bu gözlükler LG’nin 2011 yılındaki yeni birinci sınıf 3 boyutlu televizyonları ile birlikte sunulacak.

    LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler!




    LG'den özel tasarımlı 3D gözlükler! Yorumları