Televizyonda liderliğe göz dikti!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:06)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    01-14-2011

    Televizyonda liderliğe göz dikti!

    Televizyonda liderliğe göz dikti!
    Televizyonda liderliğe göz dikti!



    LG 2011 yılında, Televizyonda Pazar Payı Liderliğine göz dikti!

    “2011’de, Akıllı Televizyon ve CINEMA 3DTM Televizyon En Önemli Rolü Oynayacak”

    LG Electronics Ev Eğlence Birimi Başkanı Havis Kwon, Las Vegas’ta düzenlenen 2011 Tüketici Elektroniği Fuarında (CES), LG’nin televizyon pazarında 2011 ve ötesine yönelik planlarını açıkladı.

    LG Electronics Ev Eğlence Birimi Başkanı Havis Kwon, LG olarak 2011 yılında, Akıllı Televizyonlar, üç boyutlu televizyonlar ve LED arka aydınlatmalı televizyonlar da dahil olmak üzere, 40 milyon düz panel ekranlı televizyon satmayı hedefliyoruz. Şirket bu yıl patlama yapması beklenen bu pazarda liderliği hedeflerken, yeni LG akıllı televizyonlar bu konuda özellikle büyük önem taşıyacak. LG olarak aynı zamanda, görüntülerdeki titreşmeyi ve dolayısıyla göz yorgunluğunu azaltarak LG’nin bugüne dek sunduğu en kaliteli 3D görüntüleri üreten CINEMA 3D™ teknolojisiyle üç boyutlu televizyon pazarında da pastadan büyük pay almayı planlıyoruz. Küresel televizyon pazarı, tüm şovlara, filmlere ve çevrimiçi içeriğe tek tuşla ulaşma konusunda yepyeni bir yol vaat eden Akıllı Televizyonlarla, yine bir değişim denizinin tam ortasında yol alıyor. LG gücünü yenilikten alıyor. 2011 yılında hem Akıllı Televizyonlarda, hem de üç boyutlu televizyonlarda lider olacağımızdan hiç kuşkumuz yok” dedi.







    Televizyonda liderliğe göz dikti! Yorumları