Apple geri iade politikasını değiştiriyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-14-2011 (23:03)   Son Mesaj: 01-14-2011 (23:03)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    01-14-2011

    Apple geri iade politikasını değiştiriyor!

    Apple geri iade politikasını değiştiriyor!
    Apple geri iade politikasını değiştiriyor!



    Apple cihaz sahibi olanların dikkatine: Apple, tartışılan bu kuralında önemi bir değişiklik yapıyor.

    Çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre 11 Ocak 2011 tarihinden itibaren Apple.com ve Apple Store'dan satın alınan tüm ürünler geri verilebilecek.Apple, öncesinde geri verilen açılmış ürünler için yüzde 10 yeniden stoklama ücreti alıyordu. Kullanıcılar Mac bilgisayarlarını, iPhone, iPad ve hatta yazılımlarını herhangi bir ücret ödemeden geri iade edebilecekler.

    Bir Mac aldığınızda ona ödediğiniz miktarı düşünecek olursak, masrafları karşılamak Apple için zor olmasa gerek. Peki bu Apple cephesinde bir zayıflığa mı işaret ediyor? Belki de evet, zira iPhone'un çıkışından sonra Apple, akıllı telefon piyasasında yeni seneye ilk kez düşen bir pazar payı eğrisiyle giriyor. Android büyük adımlarla gelirken, iPad rakibi tabletler ortalığı sarsacak gibi görünüyor. Apple ise kullanıcılarına mağazadan, satın alma sonrası hizmete kadar güvence sağlama ihtiyacı duyuyor.







    Apple geri iade politikasını değiştiriyor! Yorumları