Dizüstü bilgisayarlarda 3D dönemi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-13-2011 (21:41)   Son Mesaj: 01-13-2011 (21:41)    Cevap: 0    Gösterim: 444  

    01-13-2011

    Dizüstü bilgisayarlarda 3D dönemi

    Dizüstü bilgisayarlarda 3D dönemi
    ASUS'un Republic of Gamers serisinde dizüstü bilgisayarlar da bulunuyor. G51J modeli de 3D Vision desteği ve güçlü donanımıyla oyunculara göz kırpıyor.



    Bilgisayarda oyun oynamayı sevenler, donanım firmaları için çok büyük bir önem taşıyor. Firmalar sırf oyunseverlere yönelik ürünler tasarlıyor, bu kullanıcıları kendilerine çekmek için uğraşıyorlar.

    ASUS da Republic of Gamers adını verdiği seri ile uzun süredir oyunculara özel ürünler üretiyor. (Oyuncular Cumhuriyeti Genişledi)

    Bu serinin üyelerinden biri olan G51J adlı dizüstü bilgisayar da tüm özellikleri ile oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış.

    Oyun Donanımı

    15,6 inçlik ekranı, Intel Core i7 işlemcisi, NVIDIA GeForce grafik yongası ve Altec Lansing marka hoparlörleri ile ASUS G51J dizüstünde oyun oynamak isteyenlere hitap ediyor.

    Ancak cihazın en büyük özelliği ne hoparlörleri ne grafik işlemcisi. ASUS G51J modelinin en büyük özelliği 3D desteği sunması. NVIDIA 3D Vision desteği sunan ürün ile oyunları üç boyutlu olarak oynayabilmek mümkün oluyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu ilginç ürünü detaylıca inceledi. Peki, bu ürün fiyatını hak ediyor mu?

    Dizüstü bilgisayarınızın 3D destekli olmasını ister misiniz?

    (ShiftDelete.Net)





    Dizüstü bilgisayarlarda 3D dönemi Yorumları