Bilgisayarlarla yarışan telefon   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-13-2011 (18:43)   Son Mesaj: 01-13-2011 (18:43)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    01-13-2011

    Bilgisayarlarla yarışan telefon

    Bilgisayarlarla yarışan telefon
    Geçen günlerde gerçekleşen CES fuarında birçok yeni ürün kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu ürünler arasında öyle bir akıllı telefon var ki çift çekirdekli işlemciye sahip.

    Bu telefon Motorola'nın yeni akıllı ürünü Atrix 4G. Bu akıllı telefonun üzerinde çift çekirdekli 1 GHz işlemci bulunuyor. Nvidia Tegra platformuna sahip olan bu akıllı telefonun 4 inç 960 x 540 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik ekranı bulunuyor.

    Bilgisayarlarla yarışan telefon
    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, 1 GB belleğe sahip bu telefonun 16 GB depolama kapasitesi bulunuyor. Fakat isterseniz telefonun MicroSD genişleme yuvası sayesinde bu depolama alanı 32 GB'a kadar çıkartılabiliyor. Motorola ürün üzerinde 5 megapiksel kamera kullanmış. Ön taraftaki kameranın çözünürlüğü ise VGA.

    Telefon 1930 mAh batarya kullanıyor. Bu batarya ile konuşma süresi ise yaklaşık dokuz saat. Ayrıca ürün parmak izi desteği de sunuyor. Bu sayede kullanıcı parmak izi ile telefonu kitlenebiliyor.

    Bilgisayarlarla yarışan telefon

    Ürünün üzerindeki işletim sistemi Android 2.2 Ayrıca ürün HSPA ağını destekliyor. Ürünü bilgisayarınıza bağlayıp, akıllı telefonu bilgisayar ile senkronize edebiliyorsunuz.

    Motorola'nın bu yeni ürünü hakkındaki görüşlerinizi buradan paylaşın.

    (ShiftDelete.Net )





    Bilgisayarlarla yarışan telefon Yorumları