iPhone'a kablosuz hoparlör   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-12-2011 (09:41)   Son Mesaj: 01-12-2011 (09:41)    Cevap: 0    Gösterim: 596  

    01-12-2011

    iPhone'a kablosuz hoparlör

    iPhone'a kablosuz hoparlör
    Altec Lansing CES fuarında Apple iPhone sevenleri için inMotion Air adlı bir hoparlör sistemi geliştirdi. Bu hoparlör sisteminin en büyük özelliğini öğrenmek için videomuzu izleyin.



    CES fuarında, Apple her ne kadar katılmazsa da, Apple cihazları ile birlikte çalışacak ürünler oldukça fazlaydı. Buna en iyi örnek hoparlör sistemleri ile bilinen Altec Lansing. CES 11 fuarına katılan ShiftDelete.Net, editörleri bu ürünleri inceleyip tanıttılar.

    Atec Lansing, inMotion Air olarak adlandırdığı yeni hoparlör sistemi, tasarımı olduğu kadar ses kalitesi ve üstün özellikleri ile ilgi çekiyor. Bu ürünün en büyük özelliği, Apple iPhone"daki müziklerinizi kablosuz ortamda aktarabilmesi.

    iPhone'a kablosuz hoparlör

    Ürünün kurulumu oldukça basit. Üzerinde bulunan düğmeye bastığınızda, Apple iPhone cihazları ile bağlantı kuran inMotion Air, var olan müzikleri anında çalabiliyor. Pil kullanılarak taşınabilir hale de gelebilen bu ürün, Apple cihazları ile 100 metrelik bir etki alanında haberleşebiliyor.

    En beğendiğiniz hoparlör sistemi hangisi?


    (ShiftDelete.Net )





    iPhone'a kablosuz hoparlör Yorumları