Ofislere özel yazıcı ne kadar başarılı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (16:42)   Son Mesaj: 01-11-2011 (16:42)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    01-11-2011

    Ofislere özel yazıcı ne kadar başarılı?

    Ofislere özel yazıcı ne kadar başarılı?
    Çok amaçlı yazıcıların kullanım kolaylığını artırmayı hedefleyen HP, yeni nesil Photosmart modelleri ile karşımıza çıktı. Photosmart Premium C310A da bunlardan biri. Bakalım cihaz neler yapabiliyor?

    Yeni bir yazıcı almak istediğinizde artık piyasada sadece yazıcı görevi gören bir cihazın ne kadar zor olduğunu göreceksiniz. Genellikle ofislerde kullanılmak üzere tasarlanan All-in-One (çok amaçlı) cihazlar piyasayı domine etmiş halde. (Çok Amaçlı Baskı Cihazlarının Evrimi)

    Bünyesinde yazıcı ve tarayıcı barındıran bu cihazlar kullanıcılara tek bir noktada birçok hizmeti sunmaları sayesinde epey kullanışlılar. Bu pazarın önde gelen markalarından biri olan HP de Photosmart adını verdiği seri ile hızlı ve kaliteli baskı yapan ürünler sunmaya çalışıyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net' test merkezinde Photosmart Premium C310A adlı model mürekkep püskürtmeli her şey dahil bir yazıcıyı incelendi. Peki, ofisler için üretilen bu cihaz gerçekte ne kadar başarılı?

    Ofislere özel yazıcı ne kadar başarılı?

    Ürünün incelemesini görmek için tıklayınız

    Kurulumu Kolay

    Boyutları açısından bakıldığında benzerleri ile hemen hemen aynı olduğu görülen cihaz çok fazla yer kaplamamasıyla ofisler için kullanışlı gözüküyor.

    Ürünün kurulumu çok basit. İsterseniz USB, isterseniz de WiFi üzerinden kolaylıkla bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz. Ofis içinde birden fazla bilgisayarın ortak kullanımı için WiFi çok uygun bir çözüm olarak gözüküyor.

    Photosmart Premium C310A'nın en dikkat çeken özelliği hangisi?


    (ShiftDelete.Net )





    Ofislere özel yazıcı ne kadar başarılı? Yorumları