Bilim kurgu gerçek mi oluyor? - -   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-11-2011 (15:41)   Son Mesaj: 01-11-2011 (15:41)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    01-11-2011

    Bilim kurgu gerçek mi oluyor? - -

    Bilim kurgu gerçek mi oluyor? - -
    Geçen on yılda imkânsız denen teknolojileri bir bir geride bıraktık. Bilim adamları önümüzdeki yıllar için yine imkânsız diyebileceğimiz teknolojileri kafaların takmış durumdalar.



    Gelecekte çımasını beklediğimiz birçok teknolojiyi aşağı yukarı hayal edebiliyoruz. Gerçek soru ise, bu teknolojileri bizlere görebilecek miyiz? İşte bu sorunun cevabını kimse bilmiyor.

    Fakat bilinen bir gerçek var. Bilim adamları bu yeni teknolojileri halkın kullanımına sunmak için harıl harıl çalışıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, gerçek olması muhtemel bu teknolojileri tek tek araştırdı.



    Araştırmanın devamını görmek için tıklayınız

    Bedava Enerji

    Bilim adamlarının en büyük düşlerinden biri bedava enerji üretmek. Birçok firma solar ve elektromanyetik enerji ile yüksek miktarda ücretsiz enerji elde etmeyi hedefliyor. Fakat bu tarz çözümlerin yüzü astarından pahalı oluyor. Bakın Amerikalı bilim adamları Jeotermal enerjiyi nasıl kullanmayı düşünüyorlar.

    Gelecekte görmek istediğiniz yeni teknolojileri bizimle paylaşın.



    (ShiftDelete.Net)





    Bilim kurgu gerçek mi oluyor? - - Yorumları