CES 2011'in en ilginç telefonları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-10-2011 (21:43)   Son Mesaj: 01-10-2011 (21:43)    Cevap: 0    Gösterim: 456  

    01-10-2011

    CES 2011'in en ilginç telefonları

    CES 2011'in en ilginç telefonları
    CES 2011'e bu yıl Android'in damga vurduğu bir gerçek. Peki ilerleyen günlerde hangi akıllı telefonlar mobil dünyaya damga vuracak. CES 2011'in en iyi Android'li akıllı telefonlarının yer aldığı galerimizi kaçırmayın!

    CES 2011'e Android'in damga vurmuş olması şaşırtıcı bir gelişme olarak yorumlanmayacaktır muhtemelen.

    Mobil dünyanın git gide daha büyük bir bölümüne hükmetmeye başlayan Android, tabletler için geliştirilen Honeycomb sürümüyle de adeta rakiplerine gözdağı verdi. (Android, iPhone'u Geçti)

    4G'li Android'ler

    Samsung'dan SonyEricsson'a mobil dünyanın söz sahibi birçok ismi yepyeni akıllı telefonlarını CES 2011'de sergiledi. Hayranlık uyandıran tasarımları ve güçlü donanımları ile fark yaratan akıllı telefonlar, eğlence özellikleri ile mobil dünyanın geldiği noktaya dair de tüyo veriyordu aslında bir anlamda.

    CES 2011'in en ilginç telefonları
    CES 11'e damgasını vuran telefonları görmek için tıklayınız

    Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği ve önümüzdeki günlerde tüm dünyada yoğun ilgi görmesi beklenen akıllı telefonları galerimizde bir araya getirdik. Akıllı telefonlar pazarının bu yeni yıldızları, Android'in yanı sıra işlemcilerinin gücüyle de dikkat çekiyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net fuara damgasını vuran bu telefonları özellikleriyle birlikte biraraya getirdi...

    Motorola Droid Bionic

    Motorola'nın son dönemdeki başarısında Android'in payı kuşkusuz çok büyük. Amerikalı üretici Android'in hızlı yükselişini iyi değerlendiren isimlerin başında geliyor. CES 2011'de birçok mobil cihazınızı ziyaretçilere sergileyen Motorola'nın en dikkat çekici ürünlerinden biri de Motorola Droid Bionic oldu. Cihaz geniş ekranı, 8 megapiksel çözünürlüğündeki kamerası ve 4G (LTE) desteği ile fark yaratıyor. (LTE Nedir?)





    Sizin CES 2011'de en beğendiğiniz Android'li akıllı telefon hangisi oldu?

    (ShiftDelete.Net )





    CES 2011'in en ilginç telefonları Yorumları