Metro ethernet nedir? Şirketlere neler sunar?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (17:41)   Son Mesaj: 01-08-2011 (17:41)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    01-08-2011

    Metro ethernet nedir? Şirketlere neler sunar?

    Metro ethernet nedir? Şirketlere neler sunar?
    Ülkemizde son dönemlerde yapılan indirimlerle birlikte yıldızı daha da çok parlayan Metro Ethernet hakkında aklınız karışık mı? Sistemin nasıl çalıştığını mı merak ediyorsunuz? İşte aklınızdaki soruların cevapları…

    Geçtiğimiz günlerde ISP sağlayıcılarının yaptığı kampanyalarla fiyatı cazipleşen Metro Ethernet birçok şirketin yatırım gündeminde yer bulmaya başladı. Ancak, sistem hakkında bilgisi olmayan şirket sahipleri Metro Ethernet"i tam olarak nasık kullanacaklarını bilemiyor.


    Metro Ethernet Hakkında Daha Fazla Bilgiye Ulaşmak İçin Tıklayınız



    Metro Ethernet Nasıl Çalışır?

    Sistem ethernet özelliklerini ve optik teknolojisinin birleşiminini kullanır. ISP sağlayıcısından hat alan şirketler bu hizmeti ofislerine çekilen fiber optik bağlantı tüpleriyle kullanır. Aldığınız bağlantıyı yine optik kablolar ve ethernet switch"i yardımıyla, 50 KM"lik alan içerisinde istediğiniz yere dağıtabilirsiniz.

    Bağlantı Nasıl Dağıtılır?

    Anlaşma yaptığınız servis sağlayıcısı kendi sistemine bir switch takarak size özel bir internet bağlantısı oluşturuyor. Optik kabloların şirketinize ulaşması için, çevredeki metro istasyonları ya da mevcut optik alt yapı kullanılıyor.




    ATM"ler gibi sistemlerin alt yapıları da Metro Ethernet dağıtmak için kullanılıyor. Hizmeti almak için, yakın çevrenizde bu tarz altyapıların varlığını araştırmanız sizin için faydalı olacaktır.





    Metro ethernet nedir? Şirketlere neler sunar? Yorumları