Teknolojiyi değiştirdiler ama tutulmadılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (17:39)   Son Mesaj: 01-08-2011 (17:39)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    01-08-2011

    Teknolojiyi değiştirdiler ama tutulmadılar

    Teknolojiyi değiştirdiler ama tutulmadılar
    Günümüzde hayranlıkla kullandığımız birçok teknolojik ürünün aslında hangi atadan geldiğini merak ettiniz mi? İşte teknoloji dünyasına yön veren ürünler...

    Son zamanların en popüler cihazlarının atalarını hiç merak ettiniz mi? iPhone'dan da önce tablet PC'lerin olduğunu düşündünüz mü? Tüketicilerin büyük bir şaşkınlıkla kullanmaya devam ettiği bu ürünler aslında fikir olarak o kadar da yeni değiller.

    Nerden Geldiler?

    Teknolojiyi değiştirdiler ama tutulmadılar
    Galeriye Ulaşmak İçin Tıklayınız

    Geçmişte benzer şekilde piyasaya sürülen ürünler, bazen yanlış zamanda olmanın bazen de kötü satış politikalarının kurbanı olmuş. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, sektöre yön veren ancak tutulamayan bu ürünleri biraraya getirdi.

    Apple Newtoon

    Son yılların en popüler cihazlarından biri de Apple'a ait olan iPhone ve iPad adlı ürünler. Bu cihazlar dokunmatik teknoloji ve bilim kurgu vari tasarım sayesinde tüketiciyi tam anlamıyla kalbinden vurdu.




    Ancak, Apple 90'lı yıllarda aynı dokunmatik ve tablet teknolojisini Newtoon adlı bir üründe kullanmıştı. Dönemin şartları ürünün kısır kullanım alanları ve en önemlisi yanlış pazarlama nedeniyle Newtoon 90'ların iPhone ve iPad'i olamadı.

    Sizce tarihi değiştiren en büyük icat nedir?


    (ShiftDelete.Net )








    Teknolojiyi değiştirdiler ama tutulmadılar Yorumları