En komik film afişleri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-21-2010 (22:39)   Son Mesaj: 07-20-2020 (12:54)    Cevap: 1    Gösterim: 2235  

    09-21-2010

    En komik film afişleri

    En komik film afişleri
    Filmler hakkında bilgi vermesi gereken afişlerden bazıları insanlarda çok yanlış beklentiler oluşmasına neden olabiliyor. İşte dünyanın dört bir yanından en garip film afişleri.

    fikir oluşmasını sağlamaktır. Etkileyici bir afiş, aslen berbat olan bir filme bile büyük ilgi gösterilmesini sağlayabilir. (En Garip Film Afişleri - 1)

    En komik film afişleri

    Afişlerin amacı film hakkında bilgi verip, izleyiciyi etkilemektir


    Farklı Afişler

    Yapımcılar her ne kadar filmler için orijinal olarak birden fazla afiş tasarlasalar da bazı dağıtımcılar için bu yetmiyor olsa gerek, yeni afişler hazırlamaktan geri durmuyorlar.

    Dünyanın dört bir yanına dağılan filmlerin afişleri her yerde çok farklı şekillerde yorumlanıyor. Afişler, insanların ilgisini çekebilmek için filmin içeriğinden çok farklı bir şekle getiriliyor. İşte bunların en garip örneklerinden yeni bir perde. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bu türün en komik afişlerinden bir galeri hazırladı.


    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    Yüzüklerin Efendisi


    En komik film afişleri

    Avrupa sinemasının Hollywood kadar aksiyon sevdiğini söylemek zor. Onun yerine daha duygusal filmleri tercih eden Avrupalılar, Yüzüklerin Efendisi'nin İspanya'da kullanılan afişinde Gandalf ve Frodo'nun birbirlerine sarılırkenki görüntüsünü kullanmışlar.


    ::En garip afiş sizce hangi filme ait?





    SDN - http://shiftdelete.net




    En komik film afişleri Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-20-2020, 12:54


    Bizleri dertten tasadan kurtararak günümüzü ve gecemizi güzelleştirmeye devam ediyorlar. Eğer karnınız ağrıyana kadar gülmek istiyorsanız, hem yerli hem de yabancı yapımların bulunduğu listemizi bakmadan geçmeyin derim.

    Toplamda 100 filmin bulunduğu listemiz, IMDb puanlarına göre sıralanmış şekilde huzurlarınıza geliyor. Kaliteli yapımların yer aldığı listemizde, yerli filmler de almış oldukları puanlarla fazlasıyla dikkat çekiyorlar.

    En iyi komedi filmleri listesi: https://paratic.com/komedi-filmleri/