Malzemeler :

* 1 adet rulo milföy hamuru
* 1 kase vişne
* 2 çorba k. saçma çikolata

Kreması için:

* 2,5 su b. süt
* 1 su b. toz şeker
* 3 çorba k. un
* 1 çorba k. nişasta
* 1 poşet toz şanti
* 1 su b. süt
*

Üzeri için:

* Pudra şekeri

Hazırlanışı :

1 adet rulo milföy hamurunu fırın tepsisine alın.Değişik yuvarlak kalıplar kullanarak 3 adet boy boy yuvarlak milföy elde edin.Milföyleri önceden ısıtılmış olan 180 dercelik fırında pişirin.Kreması için tencereye 2.5 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker 3 çorba kaşığı un,1 çorba nişasta ilave edip kremayı pişirin.Şantisi için bir kaba 1 poşet toz şanti ile 1 su bardağı sütü çırpın.Şantiyi kremaının içine ilave edin ve karıştırın.Seriv tabağına 3 boy olan milföylerin en büyüğünü zemine alın.

Üzerine kremadan ilave edin.Üzerine orta boy milföyü ilave edin ve üzerine tekrar kremadan ilave edin.Üzerine küçük olan milföyü kapatın.Üzerine tekrar kremadan sürün. Kenalarına vişne taneleri ilave edin.Yine kenarlarına ve üstüne saçma çikolata serpin.Daha sonr üzerine pudra şekeri serpip servis edin.