"türkiye'yi yenebiliriz"   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 09-09-2008 (01:14)   Son Mesaj: 09-09-2008 (01:14)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    09-09-2008

    "türkiye'yi yenebiliriz"

    "türkiye'yi yenebiliriz"

    Belçika, Türkiye'yi Gözüne Kestirdi. Elemelere Estonya Engelini 3-2'lik Skorla Geçen Belçika Milli Takımı, Çarşamba Günü Türkiye ile Yapılacak Olan Müsabakaya Umutlu Bakıyor.




    Dünya kupası elemelerine galibiyetle başlayan Belçika, Türkiye'yi gözüne kestirdi. Elemelere Estonya engelini 3-2'lik skorla geçen Belçika Milli Takımı, Çarşamba günü Türkiye ile yapılacak olan müsabakaya umutlu bakıyor. "3 puan cebimizde" diyen Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Rene Vandereycken, İstanbul'a umutlu gittiklerini açıkladı.
    Rene Vandereycken yaptığı açıklamada, "Eğer biraz daha baskılı oynayabilirsek, karşımızdaki takım hiç fark etmez, ister Türkiye istese İspanya olsun, bu takımlara karşı gol ya da goller bulmamız işten bile değil." dedi. Vandereycken, Türkiye'ye karşı defansif bir futbol benimsersek sahadan beraberlik yada galibiyetle çıkmamız zor olabilir düşüncesinde olduğunu da dile getirdi.

    Bu zamana kadar istenilen performansı bir türlü veremeyen Belçika Milli Takımı, yeni teknik direktörüyle yeni bir sayfa açtı. Bu sene genç oyunculardan kurulu bir ekiple yola çıkan Belçika Milli Takımı, ofansif futbolu benimsiyor.




    "türkiye'yi yenebiliriz" Yorumları