İhlas Koleji güreşte Türkiye şampiyonu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-25-2011 (13:12)   Son Mesaj: 03-25-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 594  

    03-25-2011

    İhlas Koleji güreşte Türkiye şampiyonu

    İhlas Koleji güreşte Türkiye şampiyonu
    Çorum’da düzenlenen 13-14 yaş Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Cihad Keskin greko-romen dalda 85 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

    21-24 Mart tarihlerinde Çorum Atatürk Spor Salonu"nda düzenlenen turnuvada bütün rakiplerini tuşla yenen Keskin, turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.
    Toplam 34 ilden 150 sporcunun katıldığı turnuvada mindere çıkan Keskin, şampiyon olarak minderden ayrılırken bu yıl güreşte İhlas Koleji"ne ilk altın madalyayı kazandırdı.

    Çorum"daki turnuvada aldığı birinciliğin ardından heyecanını paylaşan Keskin, güreş sporunu kendisine sevdiren öğretmenlerine teşekkür etti. İhlas Kolejine madalya kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Keskin başarılarının devamı için çok çalışması gerektiğini belirtti.

    İhlas Koleji beden eğitimi öğretmeni ve güreş takımının antrenörü eski milli güreşçi Abdurrahman Şenol Özkan"da Ali Cihat Keskin"in başarısının okulda güreşle ilgilenen gençler için cesaret verici olduğunu söyledi. "Bu başarı uzun ve yıpratıcı bir çalışmanın sonucu. İhlas Koleji"nin ata sporumuz güreşe yaptığı yatırımların meyvesi. Bize bu imkânları sunan kurumumuza şükran borçluyuz. Genel Müdürümüz Hami Koç beyin bize verdiği destekleri boşa çıkarmadığımız için çok mutluyuz" diyen Şenol, milli takım kampına seçilen Ali Cihad Keskin"i tebrik etti.








    İhlas Koleji güreşte Türkiye şampiyonu Yorumları