Levent Erdoğan'dan Schuster iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (13:13)   Son Mesaj: 03-25-2011 (13:13)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    03-25-2011

    Levent Erdoğan'dan Schuster iddiası

    Levent Erdoğan'dan Schuster iddiası
    Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Levent Erdoğan, Teknik Direktör Bernd Schuster'in ayrılışı hakkında ilginç iddialarda bulundu.

    Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Levent Erdoğan, Teknik Direktör Bernd Schuster'in ayrılışının ardından siyah-beyazlı kulüp için Tayfur Havutçu ile devam etmenin doğru bir tercih olduğunu belirtti.
    Söylenildiğinin aksine, Schuster"in tazminatından vazgeçerek takımdan ayrıldığına inanmadığını dile getiren Erdoğan, "İşin iç yüzünü kesin olarak bilmemekle beraber ben Schuster"in elini kolunu sallayarak gittiği kanaatinde değilim. Başkanımız bulunduğu 6 senede, 6 tane teknik direktör değiştirmek gibi şanssızlığa sahip oldu. Bunun da mali külfetleri malum. Bu bakımdan bunu el altından idare ettiler gibi geliyor bana. Schuster elini kolunu sallayarak gitmedi, yüklüce bir şeyi de beraberinde götürdü gibi geliyor bana" dedi.





    Levent Erdoğan'dan Schuster iddiası Yorumları