Arda Turan, Sinem'le evlenip gidiyor!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (13:12)   Son Mesaj: 03-25-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 820  

    03-25-2011

    Arda Turan, Sinem'le evlenip gidiyor!

    Arda Turan, Sinem'le evlenip gidiyor!
    Sinem Kobal ile evleneceğinin müjdesini veren Arda Turan, "Artık iyi bir aile babası olmak istiyorum. Aile hayatımdaki mutluluk futboluma da olumlu yansıyacak." dedi.

    Avrupa'da aşk başkadır
    Uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu Sinem Kobal'la evlilik hazırlıklarına başlayan Arda Turan, geçmişte Tugay Kerimoğlu ve Alpay Özalan gibi huzuru Avrupa'da bulacağına inanıyor.

    Sakatlığı nedeniyle bu sezon neredeyse Galatasaray"a hiçbir katkıda bulunamayan Arda Turan, gelecekle ilgili planlarını Avrupa üzerine kurdu. Uzun süredir birlikte olduğu sinema ve dizi oyuncusu Sinem Kobal"la evlilik hazırlıklarına da başlayan milli futbolcu, ilişkisine yönelik zaman zaman uğradığı sert eleştirilerden oldukça rahatsız. Özellikle Kobal"a karşı tribünlerden yapılan olumsuz tezahüratlardan bıkan yıldız futbolcu, geçmişte benzer olayları yaşayan Tugay Kerimoğlu ve Alpay Özalan"ı örnek alıyor. Aynı dertten muzdarip olan ve yurtdışına gidince futbollarının ikinci baharını yaşayan Tugay ve Alpay"ın yolunda adım atmaya hazırlanan Arda Turan"ın, gelecek sezon için bir kulüple anlaştığı bile belirtiliyor. Adı sık sık Chelsea ve Liverpool ile anılan Sarı-Kırmızılı futbolcu, Sinem Kobal"la evlenerek medya ve seyirci baskısından uzak kalarak, sadece futbolu düşünmek istiyor.

    Türkiye"de sadece Galatasaray

    Her fırsatta çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu dile getiren ve Türkiye"de normal şartlarda bir başka kulübün formasını giymeye sıcak bakmadığının altını çizen Arda"nın, Avrupa planını yakın çevresine de anlattığı ve destek gördüğü ifade ediliyor. Sinem Kobal"a ve ilişkisine gösterilen tepki nedeniyle yoğun baskı hissettiğini söyleyen genç futbolcunun, "Bir yandan sakatlığım, diğer yanda işlerin kötü gittiği bir sezon söz konusu. Üzüntüm zaten büyük. Bunların üstüne bir de ilişkimle gündeme getirilmem, beni iyice yıprattı. Bu yükü omuzlayım derken, altında kalmaktan korkuyorum. Avrupa"ya gidersem en azından bu baskıdan kurtulurum ve kendimi tamamen futbola veririm. Artık bir yuva kurma zamanı da geldi" ifadelerini kullandığı vurgulandı.




    Arda Turan, Sinem'le evlenip gidiyor! Yorumları