Bobo Sporting ile anlaştı iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (13:09)   Son Mesaj: 03-25-2011 (13:09)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    03-25-2011

    Bobo Sporting ile anlaştı iddiası

    Bobo Sporting ile anlaştı iddiası
    Record gazetesi, Sporting Lizbon'da başkan adayı Lopes'in Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsüyle anlaşma yaptığını yazdı

    Galip Öztürk'ün haberi
    S.Lizbon'da hafta sonu yapılacak seçim öncesi başkan adayı Godinho Lopes bombayı patlattı: Bobo... Portekiz'in ünlü spor gazetesi Record, siyah-beyazlılarla sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncunun Godinho Lopes ile anlaştığını manşetine taşıdı. Gazete, teknik direktör olarak da Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Frank Rijkaard ile el sıkışan Lopes'in diğer kozunun ise Danimarka'nın FC Copenhagen takımında forma giyen İsveçli sol bek Oscar Wendt olduğunu öne sürdü. İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi de önceki gün Bobo'yu Portekiz'den Sporting Lizbon'un dışında Porto, Benfica ve Braga'nın istediğini yazmıştı.

    ALMEİDA İÇİN DE ÇALIŞIYOR

    Record gazetesi, seçimi kazanmak için yoğun bir çalışma içerisinde olan Godinho Lopes'in Beşiktaş'ın Werder Bremen'den transfer ettiği Hugo Almeida'yı Portekiz'e geri getirmek içinde görüşmelerini sürdürdüğünü iddia etti. Gazete, Lopes'in Almeida'nın yanı sıra Real Madrid'den Ezequiel Garay'ı transfer etmek istediğini de vurguladı.




    Bobo Sporting ile anlaştı iddiası Yorumları