Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (20:11)   Son Mesaj: 03-24-2011 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 588  

    03-24-2011

    Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı

    Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı
    Sivasspor, ligin 27. haftasında Beşiktaş ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    Ligde geçen hafta sonu deplasmanda Bucaspor'u 4-0 yenerek kümede kalma yolunda önemli bir üç puanı hanesine yazdıran Sivasspor, üç günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde toplanarak, ligin 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarının startını verdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idman, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.
    İdmana, İstanbul'da yarın özel maçta Finlandiya ile karşılaşacak olan A2 Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılan kaleci Korcan Çelikay, ülkelerinin milli takımlarının kadrosunda yer alan Polonyalı Kamil Grosicki, Litvanyalı Deniss İvanovs, Malili Souleymane Keita ve Bolivyalı Ricardo Pedriel Suarez katılmadı.

    Tecrübeli oyuncu Sedat Bayrak'ın ise özel olarak salonda çalıştığı kaydedildi. Milli takım kamplarında bulunan futbolcuların önümüzdeki hafta takıma dahil olacağı belirtildi.

    İdmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve yardımcıları, antrenmanı izleyen Sivas Dört Eylülspor Kulüp Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu ve kulübün genç oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

    TOKATSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

    Kulüp tesislerinde yarın yapacağı idmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek olan Sivasspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te Tokat'ta, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor ile hazırlık maçı yapacak. Bu maçın ardından bir gün izin yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 28 Mart Pazartesi gününden itibaren Beşiktaş maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

    AA




    Sivasspor'da Beşiktaş mesaisi başladı Yorumları