Gençlerbirliği 11 eksikle çalıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (17:09)   Son Mesaj: 03-24-2011 (17:09)    Cevap: 0    Gösterim: 636  

    03-24-2011

    Gençlerbirliği 11 eksikle çalıştı

    Gençlerbirliği 11 eksikle çalıştı
    Gençlerbirliği, A2 takımıyla oynadığı hazırlık maçını 4-2 kazandı.

    A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı maç nedeniyle lige verilen arada çalışmalarına devam eden Başkent temsilcisi, bu kapsamda bugün A2 takımıyla bir hazırlık maçı yaptı.
    Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde 35'er dakikalık, 2 devre şeklinde oynanan karşılaşmaya A takım, Ramazan, Murat, Kulusic, Emre Balak, Alparslan, Soner, Azofeifa, Jedinak, Erdal, Emre Aygün ve Zec ilk 11'i ile çıktı.

    Karşılaşmada, A takımın gollerini Murat, Zec, Erdal ve kendi kalesine Hüdai atarken, antrenör Tarık Daşgün yönetimindeki A2 Takımı'nın golleri ise penaltıdan Muratcan ve İrfan'dan geldi.

    Bu arada Ralf Zumdick yönetimindeki A Takım teknik heyetinin karşılaşma sonrası, Tarık Daşgün'den A2 takımının futbolcularına ilişkin ayrıntılı bir rapor aldığı öğrenildi.

    -11 EKSİK-

    Gençlerbirliği'nde bugünkü çalışmaya 11 futbolcu katılmadı.

    Kırmızı-siyahlılarda, A2 Milli Takımı'nda bulunan Aykut ve Ümit Milli Takım kadrosuna çağrılan kaleci Özkan, Mahmut Boz ile ülkesinin milli takımı kadrosuna çağrılan Mununga çalışmada yer almadı.

    İzinli Hurşut, Cem Can ve Yasin'in de yer almadığı çalışmaya, ayrıca tedavileri devam eden kaleci Serdar, Harbuzi, Mustafa Pektemek ve Burak da sakatlıkları nedeniyle katılmadılar.

    Gençlerbirliği'nde futbolcular, yarın sabah saat 10.00'da yapılacak antrenmanın ardından, pazartesi saat 17.00'ye kadar izin yapacak.




    Gençlerbirliği 11 eksikle çalıştı Yorumları