Bursaspor taraftarı yönetimi uyardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-24-2011 (11:09)   Son Mesaj: 03-24-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    03-24-2011

    Bursaspor taraftarı yönetimi uyardı

    Bursaspor taraftarı yönetimi uyardı
    Son günlerde Bursaspor yönetiminde yaşanan iç çekişmeler Yeşil-Beyazlı taraftarların da sabrını taşırdı.

    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Ankaragücü maçı sonrası "Yeniden yapılanma şart. Yapılmayacaksa ben yokum." şeklindeki açık restinin ardından harekete geçen taraftarlar, yönetimi sert bir dille uyardı.
    Yeşil-Beyazlı taraftarların internetteki buluşma noktası olan Bursasporum.com'da yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi: "Ertuğrul hocanın yaptığı son açıklama, artık Bursaspor yönetimi ile camiası kendine ya çekidüzen vermeli ya da bu işi beceremiyorlarsa kenara çekilmelidir. Bursaspor hiçbir kurum veya kişinin çiftliği değildir! Hiç kimse, Bursaspor ismini kendi kişisel çıkarları ve ihtirasları için kullanamaz, geleceğini heba edemez! Bu işin sorumluluğunu taşıyanlar, kulübümüzü yaşadığı yönetimsel kaostan bir an önce çıkartıp Bursaspor markasını Ertuğrul Hocamız'ın işaret ettiği gibi daha ileri seviyeye taşımalılar. Yoksa, camianın yıllardır üzerinde birleştiği tek isim olan Ertuğrul Sağlam da kaybedilirse, bu işin başındakiler bu vebalin altında ezilirler. Hiçbir kişi veya kurum, Bursaspor isminden büyük değildir. Bursaspor camiasında bulunan her birey bu isme yakışır şekilde hareket etmek zorundadır. Aslolanın Bursaspor olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır."




    Bursaspor taraftarı yönetimi uyardı Yorumları