Beşiktaşlı Guti'ye ödül   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (18:13)   Son Mesaj: 03-23-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 709  

    03-23-2011

    Beşiktaşlı Guti'ye ödül

    Beşiktaşlı Guti'ye ödül
    Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti.

    Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin seçtiği en iyiler ödüllerini aldı.
    Siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, ''yılın en kariyerli futbolcusu'' seçildi.

    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ise ''yılın en başarılı yöneticisi'', hentbol takımı ise ''yılın en başarılı takımı'' ödüllerine layık görüldü.

    Yerleşkedeki konferans solununda gerçekleştirilen törene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı.

    -ADALI: ''ALDIĞIM İLK ÖDÜL''-

    Salondaki taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve ''Transferin kralı Serdal Adalı'' diye tezahüratta bulunduğu Adalı, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum'' dedi.

    Öğrenciler, daha sonra Adalı'ya ''Adalı bize Messi'yi al'' diye tezahürat yaptı.

    -GUTİ'YE SEVGİ SELİ-

    Marmara Üniversitesi öğrencileri, törende en büyük ilgiyi Guti'ye gösterdi.

    Tezahüratlar arasında ödülünü alan Guti de yaptığı konuşmada, ''Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde buradayım'' dedi.

    Beşiktaş taraftarlarına da övgüler yağdıran Guti, ''Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Ancak taraftarları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar dünyanın en iyi taraftarları'' şeklinde konuştu.

    Şimdi hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu dile getiren Guti, ''Türkiye Kupası için istekliyiz. Burada sizlerin de istekli olduğunu görüyorum'' ifadelerini kullandı.

    İspanyol futbolcu, konuşmasını Türkçe olarak ''Teşekkürler'' diyerek sonlandırdı.

    Guti, öğrencilerin isteğini kırmayıp sahneden ''üçlü'' çektirirken büyük alkış aldı.

    Bu arada, ''Yılın genç oyuncusu'' olarak Necip Uysal'' seçilirken, milli takımda olduğu için ödülünü Guti Hernandez aldı.

    Beşiktaş Hentbol Takımı'na da ''yılın takımı'' ödülü verildi.

    -DİĞER ÖDÜLLER-

    Törende başka kategorilerde de ödüller verildi.

    Yılın Beşiktaşlı yazarı ödülü Ali Ece'ye, yılın röportajı ödülü Haber 1903 internet sitesine, yılın Beşiktaşlı yapımcısı ödülü Birol Güven'e, yılın Beşiktaşlı sanatçısı ödülü Altan Erkekli'ye, yılın en iyi Beşiktaşlı yorumcusu ödülü Güntekin Onay'a, Yağmur Merve onur ödülü ise malzemeci Süreyya Soner'e verildi.

    Altan Erkekli, Güntekin Onay ve Süreyya Soner törene katılamadığı için ödüllerini törende alamadı.




    Beşiktaşlı Guti'ye ödül Yorumları