Köybaşı: Zor bir maç olmayacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (16:13)   Son Mesaj: 03-23-2011 (16:13)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    03-23-2011

    Köybaşı: Zor bir maç olmayacak

    Köybaşı: Zor bir maç olmayacak
    Beşiktaş'ın (A) Milli Futbol Takımı'ndaki tek temsilcisi İsmail Köybaşı, Avusturya ile 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacakları karşılaşmanın önemini bildiklerini ifade etti.

    Beşiktaş'ın (A) Milli Futbol Takımı'ndaki tek temsilcisi İsmail Köybaşı, Avusturya ile 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacakları karşılaşmanın önemini bildiklerini ifade ederek, ''İki mağlubiyetten aldığımız dersleri, önümüzdeki maçlara yansıtmalıyız'' dedi.
    Lig TV'ye açıklama yapan İsmail Köybaşı, bu karşılaşmanın Türkiye açısından ne kadar önemli olduğunu herkesin bildiğini kaydederek, ''Geçmişte oynanan maçlara baktığımızda onlara karşı iyi neticeler almışız. Gücümüzü sahaya yansıtmak önemli. Teknik, taktik ve mental açıdan hazır olduğumuzda, bizim için zor bir maç olacağını sanmıyorum. Önemli olan bunu sahaya yansıtabilmek. Her maça final maçı olarak bakmalıyız. Biz futbolcular bunun için buradayız ve başaracak güçteyiz'' diye konuştu.

    Milli takımın tecrübeli futbolculardan kurulu olduğunu vurgulayan İsmail Köybaşı, ''Milli takım olarak aldığımız son iki yenilgiden dolayı almış olduğumuz dersler var. Önemli olan yapılan bu hatalardan dersler çıkarmak ve bunu maçlara yansıtmak. Bizler bunu yapabilecek kapasitedeyiz. Milli takıma çağrılan her futbolcu tecrübelidir. Çok zorlanacağımızı sanmıyorum'' dedi.

    İsmail Köybaşı, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlığıyla ilgili açıklamada da bulunarak, ''O anda pozisyon icabı kendimi biraz geri çekmesem çok ciddi bir sakatlık yaşayabilirdim, kemik kırabilirdi. Bu sakatlığı en kısa sürede atlattım. Tedavi sonucunda tahmin edilen zamandan çok çabuk iyileştim, bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah böyle sakatlıkları kimse yaşamaz'' ifadesini kullandı.

    İbrahim Üzülmez'in takımdan ayrılmasıyla sorumluluğunun arttığının hatırlatılması üzerine Köybaşı, ''Sorumluluk almayı seven bir futbolcuyum. İbrahim Üzülmez bu tür olayla gündeme gelmeyi kendisi de istemezdi. Kendisinin takımdan ayrılmasının ardından benim sorumluluğum bir kat daha arttı. Daha fazla çalışmam gerektiğinin bilincindeyim, bunu da yapacağım'' şeklinde konuştu.

    -EKİCİ: ''KALBİMİN SESİNİ DUYDUM''-

    (A) Milli Takımı tercih eden gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici, küçük yaşlardan itibaren Alman milli takımları için oynadığını belirterek, ''Kalbimin sesini dinledim ve buradayım'' dedi.

    Türk Milli Takımı'nı tercih ettiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Ekici, ''Bundan dolayı gurur duyuyorum. Cenk Tosun'un da aynı seçim yapması nedeniyle sevinçliyiz. Burada ortam çok sıcak, ağabeylerimiz bize çok yardımcı oluyorlar. Avusturya karşılaşması bizim için bir final ve kazanacağımıza inanıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.




    Köybaşı: Zor bir maç olmayacak Yorumları