İnan: Kazanmak için her şeyi yapacağız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (14:11)   Son Mesaj: 03-23-2011 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    03-23-2011

    İnan: Kazanmak için her şeyi yapacağız

    İnan: Kazanmak için her şeyi yapacağız
    (A) Milli Futbol Takımı oyuncusu Selçuk İnan, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Avusturya ile 29 Mart'ta İstanbul'da yapılacak maçın önemini bildiklerini ifade ederek, ''Kendi işimizi kendimiz bitirmek adına önemli bir maç'' değerlendirmesini yaptı.

    Kamp yaptıkları Swissotel'de düzenlenen basın toplantısında Avusturya maçını değerlendiren Selçuk, bundan önceki maçlardan gereken dersleri çıkardıklarını belirterek, şöyle konuştu:
    ''Bizim için çok önemli bir maç. Belki de grubumuzda belirleyici bir maç olacak. Çok zor bir maç olacağının farkındayız. Aslında bundan sonra çok maçımız var ama kendi işimizi kendimiz bitirmek adına gerçekten önemli bir maç. Avusturya'nın gücünü biliyoruz ama biz kendi gücümüzün de farkındayız. Bundan önceki maçlardan çıkarmamız gereken dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bir haftalık süreçte iyi hazırlanıp, Avusturya maçını kazanıp ülkemizi mutlu etmek istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız.''

    Futbolcuların gözünde yabancı ve yerli teknik direktör ayrımı olup olmadığı sorusuna ise Selçuk İnan, ''Kendi adıma söylemem gerekiyorsa, öyle bir şey yok. Yerli-yabancı ayırt etmek gerçekten mümkün değil. Önemli olan iletişimi sağlayabilmek. Hocanın da sizden neler istediğini anlayabilmek, sizin ona neler verebileceğinizi onun anlaması... Bu bir kişilik meselesidir bence. Yerli hoca olup da uzak duran da var, yabancı olup da yakın olan da var. Ben yerli-yabancı diye kesinlikle ayırt etmiyorum, kişisel fikrim'' yanıtını verdi.




    İnan: Kazanmak için her şeyi yapacağız Yorumları