Özdilek: Türk hocalar daha başarılı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-23-2011 (13:12)   Son Mesaj: 03-23-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    03-23-2011

    Özdilek: Türk hocalar daha başarılı

    Özdilek: Türk hocalar daha başarılı
    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Türk teknik direktörlerin, yabancılar kadar başarılı olduğunu söyledi.

    Hasan Subaşı Tesisleri'nde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da futbolcular, teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde sabah antrenmanı yaptı. Antrenmana hafif koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı fubolcular, daha sonra istasyon ve top kontrolü çalışması yaparak idmanı tamamladılar.
    Teknik direktör Mehmet Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, önlerinde zorlu bir fikstür olduğunu, ligde sahalarında Galatasaray ile ardından da deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacaklarını söyledi.

    Fikstürün değişmesi için federasyona başvurduklarını belirten ÖZdilek, ''Başvurumuzu yaptık. Sonucu bekliyoruz. Kısa zamanda uzun yolculuk yapacağız bu bizim için sıkıntılı olacak. İkisi de zorlu maç. En azından fikstür için bize danışmalılardı'' dedi.

    Ligdeki Türk teknik direktörlerin başarısına da değinen Özdilek, daha önce ligde 2-3 Türk teknik direktörünün bulunduğunu ancak şu anda bunun tersine döndüğünü kaydetti.

    Kulüplerin Türk teknik direktörleri tercih etmesinin doğru olduğunu vurgulayan Özdilek, ''Türk teknik direktörler yabancı antrenörler kadar başarılılar. Beşiktaş'ın başına geçen Tayfur Havutçu'nun da başarılı olacağına inanıyorum. Ancak futbol acımasız bir oyun. Her zaman başarılı olmanız gerekiyor'' diye konuştu.




    Özdilek: Türk hocalar daha başarılı Yorumları