Rüştü: Hocam değil arkadaşım   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-23-2011 (11:13)   Son Mesaj: 03-23-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 426  

    03-23-2011

    Rüştü: Hocam değil arkadaşım

    Rüştü: Hocam değil arkadaşım
    Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi, siyah-beyazlı ekibi çalıştırmaya başlayan Tayfur Havutçu’ya sahip çıkarak, “18 yıldır birbirimizi tanıyoruz. Milli takım ve Fenerbahçe’de uzun süre birlikte oynadık” diye konuştu.

    Recep Şeker'in haberi
    Tecrübesiyle hâlâ adından söz ettiren Beşiktaş"ın milli file bekçesi Rüştü Reçber, 18 yıllık arkadaşı Tayfur Havutçu"nun siyah-beyazlı ekibe teknik direktör olmasına en çok sevinen isimlerden biri oldu. 1993-1995 yıllarında Fenerbahçe"de forma giyen ikilinin yolu, Tayfur Havutçu"nun Beşiktaş"ta Mustafa Denizli"nin yardımcılığına getirilmesiyle tekrar kesişti.

    Havutçu"yu teknik direktörün ötesinde samimi bir dost olarak gördüğünü belirten Rüştü, "Çok düzgün bir karektere ve iyi bir futbol bilgisine sahip. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi. 18 yıldır tanıştıklarını ve aralarında hiç kötü bir anı geçmediğini belirten milli file bekçisi, "Fenerbahçe"de başlayan arkadaşlığımız 18 yıldır devam ediyor. Aramızdaki dostluğun değeri ölçülmez" diye konuştu.

    Tek derdim Beşiktaş

    Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu vurgulayan Rüştü Reçber, o süre bitene kadar kalede kalmayı he-deflediğini, sonrası için plan yapmadığını söyledi. Görevden ayrılan teknik direktör Schuster ile ilgili değerlendirme de yapan milli kaleci, "Schuster tüm dünyanın tanıdığı bir isim. Teknik direktörlük kariyeri tartışılmaz ancak Beşiktaş ile kimyası tutmadı. Başarılı olamayacağını anlayınca da görevini bıraktı" dedi. Son günlerde eski futbolcuların siyasete girmeye başlamasıyla ilgili de yorum yapan Rüştü şöyle konuştu: "Şu anda siyasetle ilgili tek bir düşüncem yok.

    Hiç bir partiden de teklif almış değilim. Öncelikle Beşiktaş"ın başarısı için çalışıyorum. Sözleşmem sona erdiğinde ben de aktif futbol yaşantımı noktalayacağım. O zaman siyaset mi, antrenörlük mü, ticaret mi; ne yapacağıma karar vereceğim. Şimdi aklımda Beşiktaş"tan başka hiç bir şey yok."

    YENİÇAĞ




    Rüştü: Hocam değil arkadaşım Yorumları