Fenerbahçe 10 eksikle çalıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (20:09)   Son Mesaj: 03-22-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    03-22-2011

    Fenerbahçe 10 eksikle çalıştı

    Fenerbahçe 10 eksikle çalıştı
    Fenerbahçe, ligin 27. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, ilk bölümde dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.
    Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve Diego Lugano milli takım kamplarına katıldıkları için bugünkü idmanda yer almadılar.

    KOCAMAN VE KARTAL ÇİFT KALEDE OYNADI

    Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman ve antrenör İsmail Kartal, takımlarının bugünkü idmanında çift kale maçta oynadılar.

    Milli takımlara çok sayıda oyuncu veren ve eksik bir kadroyla hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımın çalıştırıcıları çift kale maçta yer aldılar.

    Bu arada 24 Mart Perşembe günü Brezilya'nın milli takım kampına katılacak Andre Santos antrenmanda yer alırken, dişinden tedavi olan Cristian Baroni ile baba olan Emre Belözoğlu ise çalışmaya katılmadılar.

    Sakatlığı süren Selçuk Şahin'in tedavisine tesislerde devam edilirken, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Bekir İrtegün, gribal enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı koşu yaptı.

    Öte yandan A2 takımının Eskişehirspor ile oynadığı maçta görev alan genç oyuncular Okan Alkan, Gökay İravul, Hasan Erbey ve Berk Elitez sarı-lacivertlilerin bugünkü antrenmanını rejenarasyon çalışması ile tamamladılar.

    Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

    AA




    Fenerbahçe 10 eksikle çalıştı Yorumları