Sancaktepe güreşte rakip tanımıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (15:13)   Son Mesaj: 03-22-2011 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    03-22-2011

    Sancaktepe güreşte rakip tanımıyor

    Sancaktepe güreşte rakip tanımıyor
    İstanbul’un yeni ilçesi Sancaktepe’de güreşçiler adeta rakip tanımıyor. Minikler 14-15 yaş serbest güreş şampiyonasında takım olarak birincilik elde eden Sancaktepe Belediyesporlu minikler tüm madalyaları topladı.

    Eyüp Kapalı Spor Salonu"nda gerçekleştirilen minikler 14-15 yaş serbest güreş şampiyonasında takım olarak birincilik elde eden Sancaktepe Belediyesporlu minikler tüm madalyaları topladı.

    10 sıklette yapılan müsabakaların sonunda toplamda 83 puan alarak en yakın rakibinin 12 puan önünde birincilik elde eden Sancaktepe Belediyesporlu güreşçiler geçen yıl da şampiyon olmuşlardı.

    Güreş takımının antrenörü Harun Doğan yönetiminde çalışan sporcular ise gözünü süper lige çevirmiş durumdalar.

    Milli takımdan da davet alan genç yetenekler yarınların Hamza Yerlikayası olmak için var gücüyle idmanlarına aksatmadan devam ediyorlar.

    Belediye Başkanı İsmail Erdem güreş takımının almış olduğu başarılar karışısında gurur duyduğunu belirtirken, "Futboldaki başarıyı güreşte de yakalamanın gururu içindeyiz. Önümüzdeki sezon Süper Lig"de olmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Güreş Milli takımına sporcu vermek bizi son derece mutlu ediyor.

    Daha büyük başarılar için tüm Sancaktepe gençlerini spora teşvik ediyoruz. Sancaktepe ilçesi sporda da marka olacak" diye konuştu.

    Bu arada güreş takımı, kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı İsmail Erdem"i makamında ziyaret ederek kupalarını hediye ettiler.




    Sancaktepe güreşte rakip tanımıyor Yorumları