Akıncıoğlu, Galatasaray'ı gözüne kestirdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-22-2011 (12:12)   Son Mesaj: 03-22-2011 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    03-22-2011

    Akıncıoğlu, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

    Akıncıoğlu, Galatasaray'ı gözüne kestirdi
    Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Galatasaray karşılaşmasında puan ya da puanlar almayı arzu ettiklerini söyledi.

    Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor maçında iki puanı kaçırdıklarını, ancak alınan bir puanın da kar olduğu belirtti. Önlerinde milli maç nedeniyle verilen ara bulunduğunu hatırlatan Akıncıoğlu, ''Bu arayı fırsat bilerek, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Galatasaray karşılaşmasında puan ya da puanlar almayı arzu ediyoruz. Bütün futbolcularımız ve teknik heyetimiz Galatasaray maçına kitlenmiş durumda'' dedi.
    Galatasaray'ın içerisinde bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Akıncıoğlu, sarı-kırmızılı kulübü büyük bir kulüp olarak gördüklerini ve bu ciddiyetle maça hazırlanacaklarını kaydetti.

    Önlerindeki lig fikstüründen memnun olmadıklarını belirten Akıncıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

    ''Pazartesi günü Galatasaray ile karşılaştıktan sonra Cuma günü Bursaspor ile mücadele edeceğiz. Böyle bir fikstürden memnun değiliz. Bununla ilgili girişimlerimiz oldu. Sonucunu bekliyoruz. İki önemli maçı kısa sürede oynamak adaletli değil. Sonuç değişmez ise futbolcularımız bu kısa sürede ellerinden geleni yapacaklar ve her iki müsabakada puan almak için mücadele edecekler.''




    Akıncıoğlu, Galatasaray'ı gözüne kestirdi Yorumları