Bursaspor galibiyeti unuttu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (12:12)   Son Mesaj: 03-22-2011 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    03-22-2011

    Bursaspor galibiyeti unuttu

    Bursaspor galibiyeti unuttu
    Bursaspor, son 3 haftada galibiyete hasret kalırken, şampiyonluk yarışında da rakipleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gerisinde kaldı.

    Spor Toto Süper Lig'de özellikle ilk yarıda yakaladığı müthiş performansla şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri haline gelen yeşil-beyazlı takım, ligin ikinci yarısında ise aldığı başarısız sonuçlarla inişe geçti.
    İkinci yarının ilk haftasında Konyaspor'a konuk olan Bursaspor, golsüz biten maçta 2 puan yitirdi. Daha sonra evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0, Sivasspor'u da 2-1 yenerek ''toparlanıyor'' izlenimini veren yeşil-beyazlı takım, Eskişehirspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini 2 haftayla sınırlı bıraktı.

    Bursaspor, sahasında Gaziantepspor'a beklenmedik bir şekilde 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek hem kendi camiasını hem de futbol kamuoyunu şaşırttı.

    Sahasındaki Gaziantepspor yenilgisi sonrası Bucaspor ile İzmir'de karşılaşan yeşil-beyazlılar, deplasmandaki 2-0'lık galibiyetle yeniden umutlandı.

    Ancak bu umut Bursaspor camiası için uzun sürmedi. Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 1-1 berabere kalan, Kardemir Karabükspor deplasmanında da aynı skorla 2 puan bırakan Bursaspor, taraftarların ''kardeş takım'' olarak gördüğü Ankaragücü ile Pazartesi günü oynadığı maçtan da 0-0 ayrılarak 3 puan hasretini sürdürdü.

    Yeşil-beyazlı takım, son 3 haftada 6 puandan olurken, ikinci yarıdaki toplam 13 puan kaybıyla 60 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşmüş oldu.




    Bursaspor galibiyeti unuttu Yorumları