Burak Yılmaz: Şampiyon mu olacaksınız ulan   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-22-2011 (10:13)   Son Mesaj: 03-22-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    03-22-2011

    Burak Yılmaz: Şampiyon mu olacaksınız ulan

    Burak Yılmaz: Şampiyon mu olacaksınız ulan
    Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Burak Yılmaz'ın Gençlerbirliği soyunma odasına doğru bağırdığı iddia edildi.

    Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının devre arasında yaşanılan üzücü olayların faturası, bordo mavili takımın başarılı forveti Burak Yılmaz'a çıktı.
    Trabzonspor'un son dakika golüyle kazandığı karşılaşmanın temsilcisi Candemir Özdemir, Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporda Burak'ın, Gençlerbirliği futbolcularının bulunduğu soyunma odasına doğru "Şampiyon mu olacaksınız ulan" diye bağırdığını yazdı.

    Özdemir, Burak'ın dışında Trabzonsporlu hiçbir futbolcunun bu olaya karışmadığını ifade etti. "Şampiyon mu olacaksınız ulan" diye sinirli bir şekilde bağıran Burak'ın daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını vurgulayan Özdemir, G.Birliği'nin hiçbir futbolcunun bu tepkiye karşılık vermediğini kaydetti.

    Tozlu'nun raporu temiz

    Bu arada maçın gözlemcisi Kadir Tozlu'nun raporu da "temiz" çıktı. Gençlerbirliği yöneticileri "Olayları maçın gözlemcisine anlattık" şeklinde konuşmasına karşın, Kadir Tozlu'nun federasyona gönderdiği raporda olaylarla ilgili hiçbir ifade yer almadı.

    Bu şekilde maç sonrası kamuoyuna yansıyan "Trabzonsporlu çok sayıda futbolcu, Gençlerbirliği oyuncularına yönelik olarak "satılmış köpekler, şerefsizler' şeklinde bağırdı" iddialarının gerçeği önemli ölçüde yansıtmadığı ortaya çıktı. Centilmenliğe aykırı davranan Burak'ın ise Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'na gönderilme durumu bugün netlik kazanacak.




    Burak Yılmaz: Şampiyon mu olacaksınız ulan Yorumları