İtalyanların Diego Lugano ısrarı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-21-2011 (10:11)   Son Mesaj: 03-21-2011 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    03-21-2011

    İtalyanların Diego Lugano ısrarı

    İtalyanların Diego Lugano ısrarı
    Roma'nın, Philippe Mexes'in boşluğunu Uruguaylı savunmacıyla doldurmak için harekete geçtiği belirlendi.

    İtalyanlar'ın Lugano ısrarı
    İtalya'nın ünlü kulübü Roma'nın, önümüzdeki sezon Milan forması giymeye hazırlanan Philippe Mexes'in boşluğunu Uruguaylı savunmacıyla doldurmak için harekete geçtiği belirlendi.

    Yenilgiyi kabul etmemesi ve müthiş savaşçı kişiliği nedeniyle Fenerbahçeli taraftarların "Cesuryürek" lakabını taktığı Lugano, İtalyanlar"ın gündeminden düşmüyor. Savunma görevinin yanı sıra, bu sezon Süper Lig"de 7 kafa golüne imza koyarak, takımının elde ettiği başarıda önemli bir paya sahip olan Uruguaylı savunmacıyla İtalya"nın ünlü ekibi Roma"nın ciddi şekilde ilgilendiği belirlendi. İtalyan ekibinin, önümüzdeki sezon AC?Milan forması giymesi beklenen savunma oyuncusu Philippe Mexes"in yerine, Lugano"yu almak için ısrarcı olduğu belirlendi. La Gazetta dello Sport Gazetesi"nin haberine göre, Roma kulübü yetkilileri, Uruguaylı savunmacıyla sürekli telefon görüşmesi yapıyor. Lugano"nun İtalyan pasaportu taşımasının, Roma"nın ısrarında önemli bir etken olduğu kaydedildi. İtalyan ekipleri tarafından sürekli kafası karıştırılan Lugano ise İstanbul"da ailesiyle mutlu bir yaşam sürdüğünü dile getirip, 2013"e kadar burada kalacağını açıklamıştı.




    İtalyanların Diego Lugano ısrarı Yorumları