Zirvenin kalbi Başkent'te atacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-20-2011 (11:09)   Son Mesaj: 03-20-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 403  

    03-20-2011

    Zirvenin kalbi Başkent'te atacak

    Zirvenin kalbi Başkent'te atacak
    Fırtına, Ankara'da oldukça kritik bir mücadeleye çıkıyor. Gençlerbirliği önünde kazanmaktan başka hiçbir sonucu düşünmeyen Trabzonspor, Fenerbahçe'nin kazandığı haftada zirvede avantaj kaybetmek istemiyor.

    Üst üste aldığı Beşiktaş ve Kasımpaşa galibiyetleriyle eski havasını yakalayan Trabzonspor, Ankara"da bugün oldukça kritik bir mücadeleye çıkacak. Ligin dirençli takımı Gençlerbirliği"ne konuk olacak olan Fırtına"da tek hedef 3 puan. Fenerbahçe"nin, Galatasaray"ı devirdiği haftada zirvede avantaj kaybı yaşamak istemeyen Bordo-Mavililer, Kırmızı-Siyahlı rakibiyle lig tarihindeki 54. randevusuna çıkacak. Geride kalan 53 karşılaşmada Trabzon"un 31-9 üstünlüğü bulunurken, 13 maçta ise taraflar yenişemedi. Genel tabloya bakıldığında Fırtına her ne kadar üstün gözükse de, Başkent"te oynanan son müsabakalarda Bordo-Mavililer"in şansı tutmuyor. Öyle ki, son 5 deplasman maçında Trabzonspor"un sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Kritik 90 dakika öncesi Trabzon"da Engin Baytar ile kaleci Onur Kıvrak"ın sakatlığı var.
    Orta sahayı sağlama alacaklar

    Gençlerbirliği karşısında orta sahayı sağlam tutmayı planlayan teknik direktör Şenol Güneş; Ceyhun, Colman ve Selçuk"a birlikte görev verecek. Oldukça zor bir maça çıkacaklarını söyleyen tecrübeli hoca, "Oynayacağımız diğer karşılaşmalar gibi kazanmamız gereken bir 90 dakika. Gençlerbirliği"ni yenmek kesinlikle kolay değil. Ancak galip gelmemiz gerektiğinin farkındayız" ifadesini kullandı.

    GENÇLERBİRLİĞİ
    Serdar
    Orhan
    Burak
    Aykut
    Murat
    Serkan
    Cem Can
    Azofeifa
    Hurşud
    Mustafa
    Zec
    T.Direktör: Ralf Zumdick

    TRABZONSPOR
    Tolga
    Serkan
    Giray
    Glowacki
    Piotr
    Selçuk
    Ceyhun
    Colman
    Jaja
    Burak
    Umut
    T.Direktör: Şenol Güneş

    Stat: 19 Mayıs
    Saat: 19.00
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Bülent Yıldırım




    Zirvenin kalbi Başkent'te atacak Yorumları