Sağlam: Sezonun en zor maçını oynadık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-19-2011 (19:09)   Son Mesaj: 03-19-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 409  

    03-19-2011

    Sağlam: Sezonun en zor maçını oynadık

    Sağlam: Sezonun en zor maçını oynadık
    Bank Asya 1.Lig ekibimiz Mersin İdman Yurdu Güngören Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna zor da olsa oturdu.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Süper Lig'e şartlanan Mersin İdman Yurdu, Güngören Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle ligin zirvesine oturdu.
    Mersin İdman Yurdu, 43 puanla liderlik koltuğuna otururken, ikinci sırayı ise 41 puanla 3 takım paylaşıyor. Takımımızı aberajla Samsunspor, Boluspor ve Orduspor izliyor. Bank Asya Ligin'de müthiş bir çekişme devam ediyor.

    Mersin İdman Yurdu spor camiasında ligin en güçlü şampiyon adayları arasında gösteriliyor, Merisn Tevfik Sırrı Gür stadında oynanan Güngören Belediyespor maçında taraftarlar stadı hınca hınç doldururken maç boyunca bir an olsun takımı yalnız bırakmadılar.

    SAĞLAM BU SEZONUN EN ZOR MAÇIYDI

    Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Maçtan sonra yaptığı açıklamada öncelikle rakibimizi kutluyorum çünkü çok iyi oynadı rakibimiz çok iyi defans yaptı, defansı aşmakta baya zorlandık "Sezonun en zor maçıydı" dedi.

    Sağlam "Güngören Belediyespor sahada beklediğimizden daha iyi bir oyun sergiledi . Bu anlamda onları tebrik ediyorum.

    Her şeye rağmen takımımız iyi mücadele etti. Rakibimiz çok iyi kapanarak bize oynayacak alan şansı tanımadı. Nihayetinde galip geldik ve haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Yürekleriyle oynayan tüm futbolcularımı tebrik ediyorum." dedi.

    HABER 7




    Sağlam: Sezonun en zor maçını oynadık Yorumları