Vural: Konya sonuna kadar gidecek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-19-2011 (19:11)   Son Mesaj: 03-19-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    03-19-2011

    Vural: Konya sonuna kadar gidecek

    Vural: Konya sonuna kadar gidecek
    Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Konyaspor'un Süper Lig'de kalması adına sonuna kadar ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

    Vural, 0-0 biten Medical park Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maça 3 puan hesabıyla çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirtti.
    Maçın iki devresinde de önemli pozisyonlar ürettiklerini fakat golü bulamadıklarını dile getiren Vural, şunları kaydetti:

    ''Olmadı, yapacak bir şey yok. 8 maç, 24 puan var. Bu dönemde gönül istiyor ki bizim için yeterli puanı alıp Konyaspor'un ligde kalmasını sağlayalım. Bunu gerçekleştirene kadar, son dakikaya kadar mücadelemiz devam edecek. Sonuna kadar bu camianın Süper Lig'de kalması adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu takım son dakikaya kadar mücadelesini sürdürecek.''

    ''Futbolcuların transfer ve maç başı alacaklarının ödenmemesi kötü performansta etkili mi?'' şeklindeki soru üzerine Vural, ''Böyle bir durum var. Ancak hiçbir oyuncudan bu yönde bir şikayet duymadım. Oyuncularım bana bir gün gelip böyle bir şikayette bulunmadı'' dedi.

    Konyasporlu futbolcu Gökhan Emreciksin de uzun süredir kazanamadıklarını ve bunun üzerlerinde stres oluşturduğunu söyledi.

    Bu maçta pozisyona girme sıkıntısını aştıklarını ancak bir türlü son vuruşu yapamadıklarını ifade eden Emreciksin, Trabzonspor maçını kazanarak çıkış yakalamak istediklerini bildirdi.

    Ertuğrul Arslan da Konya'nın yüzünü haftalardır güldüremedikleri için herkesten özür dilediklerini belirtti.

    Bir gazetecinin, ''Maç başı ödemeler ve transfer taksitleri ödeniyor mu?'' sorusunu Arslan, ''Ben 8-9 hafta önce geldim. 8-9 haftadır maç başı paralarını alamıyoruz, ama bunlar bahane değil, bu tip bahanelerin arkasına sığınmamak lazım'' yanıtını verdi.

    -MEDICAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ-

    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise çok mutlu olmadıklarını ifade etti.

    Bu maçta aldıkları bir puanın kendileri için önemli olduğunu belirten Özdilek, ''Rakibin ve bizim kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Ciddi pozisyonlarımız var ama golü bulamadık. Haftalardır yaşadığımız gol üretme sıkıntısı var. Her iki takımın da çok mutlu olmadığı bir skor ortaya çıktı. Biz evimize dönüyoruz. Konya'ya da başarılar diliyorum'' diye konuştu.

    Ömer Çatkıç da kazanmaya yakın taraf olduklarını, gol pozisyonuna girdiklerini ancak gol atamadıklarını kaydetti.




    Vural: Konya sonuna kadar gidecek Yorumları