Çapa: İyi oynayarak galip geldik   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-19-2011 (17:11)   Son Mesaj: 03-19-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    03-19-2011

    Çapa: İyi oynayarak galip geldik

    Çapa: İyi oynayarak galip geldik
    Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor'u 1-0 yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Fuat Çapa, takım halinde iyi oynayarak, galip geldiklerini söyledi.

    Çapa, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, umutlarının tükenmemesi için Manisaspor maçının kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek, ''Mağlup olsaydık işimiz mucizelere kalacaktı. Kazandığımız için mutluyuz'' dedi.
    İlk yarıda 3-4 tane iyi pozisyona girdiklerini, ancak golü bulamadıklarını anlatan Fuat Çapa, ''Takım halinde savunmada ve hücumda iyi oynadık. Maç kazanabilmemiz için herkesin yüzde 100 oynaması gerekiyor. Bugün onu yaptık ve kazandık'' diye konuştu.

    Kasımpaşa'nın tek golünü atan Varela ise iyi oynadıklarını, maçın çok sert geçtiğini ifade ederek, ''Ciddi anlamda mücadele verdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Kayserispor maçında da bu mücadelemizi devam ettirip, ligde kalmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

    Korhan Öztürk ise güzel bir maç olduğunu kaydederek, ''İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. Duran toptan kazandığımız golle oyunu domine ettik. Kazandığımız için mutluyuz'' dedi.




    Çapa: İyi oynayarak galip geldik Yorumları