Gökşen: Tugay'la devam etmek yanlış   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-19-2011 (15:12)   Son Mesaj: 03-19-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    03-19-2011

    Gökşen: Tugay'la devam etmek yanlış

    Gökşen: Tugay'la devam etmek yanlış
    Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, futbol takımında ''Hagi'yi gönderip Tugay ile devam edelim'' düşüncesinin yanlış olacağını savundu.

    Gökşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray yönetiminin hatalar yaptığını ve kendilerinin de bunlara yönelik eleştirilerde bulunduklarını dile getirerek, ''Ancak bu kaybedilen puanlarda tabii ki hakem hataları da oldu. Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin de formsuz olduğu yadsınamaz. 'Hagi'yi göndererek, yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile devam edelim' zihniyeti de yanlıştır'' dedi.
    ''Bu kadar değişiklikler yapılırken, Hagi, Tugay'a sormuyorsa Hagi'nin kabahati, Tugay da Hagi'yi ikaz etmiyorsa Tugay'ın kabahatidir'' diyen Fatih Gökşen, ''Bu da Tugay'ın, Galatasaray'a teknik direktör olma kapasitesine erişmediğini göstermektedir. Bu kadar bariz oyuncu değişikliği hatasını yönetime yüklemek yanlıştır. Ancak yönetimin yaptığı yanlışlıklar, kovduğu personelden aldığı beddualar, onları zaten başarısız kılmaya yetmiştir'' diye konuştu.

    Eski yönetici Gökşen, sözlerini şöyle tamamladı:

    ''Artık deniz bitti. Sayın başkan Adnan Polat da Galatasaray'daki kimliğini düşünerek ve ilerde daha fazla zor günler yaşamamak adına herhalde kafasında bir erken seçim tarihini hazırlamıştır. Çünkü hem camia, hem kendi adına en olumlu hareket bu olacaktır. Ayrıca, bundan sonra maç başına parayla oynayan futbolculara da kadroda yer verilmeyip, gençlere şans tanımak en doğru harekettir.''




    Gökşen: Tugay'la devam etmek yanlış Yorumları