Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (14:12)   Son Mesaj: 03-18-2011 (14:12)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    03-18-2011

    Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!

    Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
    Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu Devler Ligi Arenası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. Shakhtar Donetsk'le tarih yazan Mircea Lucescu'yu yarı final yolunda çok zorlu bir rakip bekliyor.

    Shakhtar Donetsk'le tarih yazan Mircea Lucescu, yarı final yolunda Barcelona ile eşleşti. 7 yıl sonra çeyrek finale kalan Real Madrid ise, tarihinde ilk kez son 8 oynayan Tottenham Hotspur'la rakip oldu.

    İki İspanyol devi eğer çeyrek finalde rakiplerini aşarsa yarı finalde buluşucaklar. Ve 1.5 ay içinde 4 kez karşı karşıya gelmiş olacaklar.

    Çeyrek finalin en ilgi çeken eşleşmesi ise İki İngiliz takımı Chelsea ile Manchester United'ın birbirine rakip olması oldu. Son Şampiyon Inter ise Alman Schalke ile kozlarını paylaşacak.

    Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk maçlar 5-6 Nisan, rövanşlar ise 12-13 Nisan tarihlerinde oynanacak. Yarı finalde ilk maçlar 26-27 Nisan, rövanş maçları ise 3-4 Mayıs'ta oynanacak. Şampiyonlar Ligi Finali ise 28 Mayıs tarihinde Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak.

    ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
    Real Madrid - Tottenham Hotspur
    Chelsea - Manchester United
    Barcelona - Shakhtar Donetsk
    Inter - Schalke 04

    YARI FİNAL EŞLEŞMELERİInter - Schalke 04 / Chelsea - Manchester United
    Real Madrid - Tottenham Hotspur / Barcelona - Shakhtar Donetsk

    [COLOR="#ff0000; font-weight: bold"]AVRUPA LİGİ'NDE DE KURALAR ÇEKİLİYOR[/COLOR]
    UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi de saat 14.00'te başlayacak. 3 Portekiz ve 2 Hollanda ekibinin yer aldığı son 8'de Avrupa'nın önde gelen futbol ülkeleri İtalya, İngiltere ve Almanya'dan hiçbir takımının bulunmaması dikkat çekiyor. İspanya'dan ise bir tek Villarreal yer alıyor.

    Çeyrek finalde ilk maçlar 7 Nisan, rövanşlar ise 14 Nisan tarihinde oynanacak. Yarı finalde ilk maç 28 Nisan, rövanş ise 5 Mayıs'ta. UEFA Avrupa Ligi'nde final ise 18 Mayıs tarihinde Dublin Arena'da oynanacak.

    UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar şu şekilde;

    Dinamo Kiev (Ukrayna)
    Benfica (Portekiz)
    Spartak Moskova (Rusya)
    Twente (Hollanda)
    Porto (Portekiz)
    Braga (Portekiz)
    PSV Eindhoven (Hollanda)
    Villarreal (İspanya)




    Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Yorumları