Milyon dolarlık Manchester City veda etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-18-2011 (00:09)   Son Mesaj: 03-18-2011 (00:09)    Cevap: 0    Gösterim: 378  

    03-18-2011

    Milyon dolarlık Manchester City veda etti

    Milyon dolarlık Manchester City veda etti
    Milyonlarca Euro'luk transferle rağmen 3.turda Avrupa Ligi'ne veda eden City, ligine geri döndü.. Maçı yöneten Cüneyt Çakır, oldukça gergin geçen maçta 1 kırmızı, 8 de sarı kart çıkarttı.

    İngilizler, sahasında ağırladığı Kiev karşısında kazanmasına rağmen, ilk maçtaki skoru yakalayamadı, 33. dakikada gereksiz bir kırmızı kart görerek atılan problem çocuk Mario Balotelli yine takımını yaktı: 1-0

    Avrupa Ligi'nde Manchester City 2-0'ın rövaşında Dinamo Kiev'i ağırladı. Bu zorlu maçta FIFA Kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Süleyman Abay da maçın dördüncü hakemi olurken, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek bu önemli maçta ilave yardımcı hakem olarak görev aldı.

    Erken bir gol bularak rakibi baskı altına almak isteyen Manchester City maça istekli başladı. Henüz 5. dakikada Balotelli inanılması güç bir golü kaçırdı, Da Silva ve Tevez önderliğinde rakip kaleye saldıran City beklediği golü bulamadı ve dakikalar ilerledikçe konuk ekip oyunda dengeyi kurdu. 36. dakikada rakibine sert bir müdahalede bulunan Balotelli, Cüneyt Çakır'dan kırmızı kart gördü. Ve İngiltere'de de uslanmadığını herkese gösterdi. 39. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta sert bir vuruş yapan Kolarov takımını umutlandıran golü kaydetti. İlk yarıda İngilizlerin iki penaltı beklentisine 'Cüneyt Çakır' devam kararı verdi.
    İkinci yarıda 10 kişi olmasına rağmen Kiev'i abluka altına alan City, konuk takımın duvarını aşamadı ve Avrupa'ya el salladı.

    Öte yandan Cüneyt Çakır, Manchester City'den Tevez, Kompany, De Jong, Yaya Toure ve David Silva, Kiev'den ise Yussuf, Almeida ve Ninkovic'e sarı kart gösterdi.




    Milyon dolarlık Manchester City veda etti Yorumları