Çorumspor yönetimi istifa etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (13:12)   Son Mesaj: 03-17-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    03-17-2011

    Çorumspor yönetimi istifa etti

    Çorumspor yönetimi istifa etti
    Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çorumspor'da yönetim kurulu istifa etti.

    Çorumspor Kulübü Başkanı İbrahim Necmi Özkaya, 2. Başkan İsmail Tekçam ve Basın Sözcüsü Ahmet Özçam, kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısı ile yönetim kurulunun istifa ettiğini açıkladılar.
    Kulüp başkanı Özkaya, Çorumspor futbol kulübünün, kurulduğundan bu yana Çorum'u ve tüm Çorumluları temsil ettiğini, birlik ve beraberliğin değişmez bir simgesi olmayı sürdürdüğünü söyledi.

    Yönetim olarak bir çok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Özkaya, ''Çorumspor yönetim kurulu olarak yeni bir yapılanma hedefi ile girdiğimiz 2010-2011 sezonunda planladığımız birçok çalışmayı gerçekleştirmemize rağmen, ortaya çıkan ve telafisi gittikçe zorlaşan yeni durumlar, bizi yeni bir değerlendirme yapma ve karar verme noktasına getirmiştir'' dedi.

    Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün Çorumspor'a desteğinin çok büyük olduğunu ama bunun zamanla belediyeyi yıprattığını ifade eden Özkaya, şunları kaydetti:

    ''Kimilerinin şahsi kimilerinin siyasi husumeti, kimileri belediyenin başarılı çalışmalarını hazmedemediği için adeta bir yıpratma mekanizması gibi dedikodu yapmaktadırlar. Hangi amaçla yapılırsa yapılsın, böylesine büyük bir haksızlık karşısında Çorumspor yönetimi olarak sessiz kalmamız mümkün değildir. Çok net olarak ifade ediyoruz, belediye başkanımız üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Kulüp yönetimimiz de üzerine düşeni fazlasıyla yapmış, kulüp tarihinin en büyük bağışını gerçekleştirmiştir.

    Fakat bütün bu çabamıza rağmen yorulduğumuzu ve bir heyecan tazelenmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. İnanıyoruz ki, ortaya çıkan ve bir an önce çözüm bekleyen sorunların çözülebilmesi için tek seçenek olağanüstü genel kuruldur.

    Bizler birer Çorumlu olarak Çorumspor'a karşı aynı hassasiyeti taşımaya ve destek olmaya sade üye olarak devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, belediye başkanımız da bizden önceki yönetime ve bize yardımcı olduğu gibi yeni yönetimlere de yardımcı olacaktır.''

    Çorumspor Yönetim Kurulu'nun istifa etmesinden sonra gözler Çorumspor Yüksek Meclisine çevrildi. Erol Karadaş başkanlığındaki Yüksek Meclis toplanıp, istifayı değerlendirecek, ya yeni bir yönetim atayacak ya da istifa edecek.




    Çorumspor yönetimi istifa etti Yorumları