Fenerbahçe ilk kez Telekom Arena'da   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (12:09)   Son Mesaj: 03-17-2011 (12:09)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    03-17-2011

    Fenerbahçe ilk kez Telekom Arena'da

    Fenerbahçe ilk kez Telekom Arena'da
    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarınki derbiye ev sahipliği yapacak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, tarihi bir sınav verecek.

    Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarınki derbiye ev sahipliği yapacak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, tarihi bir sınav verecek.
    Sarı-kırmızılı takının sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynadığı yeni stat, yarınki dev maçla birlikte ilk derbi maça sahne olacak.

    Galatasaray ile Fenerbahçe, 102 yıllık ezeli rekabette geride kalan 366 maçlarını 13 ayrı statta oynadı.

    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena; İnönü, Fenerbahçe (Papazın Çayırı, Union Club ve İttihatspor sahaları da bu stada dahil edilmiştir), Ali Sami Yen, Taksim, Şeref, Ankara 19 Mayıs, Atatürk Olimpiyat, İzmir Atatürk, Ankaragücü, Offenbach (Almanya), Wald (Almanya-Frankfurt), Köln (Almanya) ve Borussia Park'ın (Almanya-Mönchengladbach) ardından ezeli rekabete ev sahipliği yapacak 14. stat olacak.




    Fenerbahçe ilk kez Telekom Arena'da Yorumları